Uyumun, estetiğin, sanatın, paranın ve aşkın gezegeni Venüs bugün 14:22 itibariyle Akrep’teki yolculuğunu tamamlayarak Yay burcuna geçiyor. 5 Kasım tarihinde Oğlak burcuna geçinceye kadar buradaki hareketine devam edecek.

Jüpiter yönetimindeki Yay burcu bonkörlüğü, iyimserliği ve maceraya, özgürlüğe düşkünlüğü ile tanınır. Ateş elementinden ve Değişken nitelikte olan bu burç, sıcakkanlı, samimi ama çeşitlilik arayışında olan bir yapıya sahiptir. Sofistike bir zevke sahiptir.

Dolayısıyla Venüs'ün buradaki hareketi sırasında ilişkilerde özgürlük ihtiyacının artması, romantik paylaşımlarda gelişim odaklı yaklaşımların hakimiyeti, birlikte macera yaşama isteği, ilişkileri geliştirmek daha iyi bir noktaya getirmek için istek söz konusu olabilir. Bunun yanı sıra, ilişkinin ya da ortaklığın getirdiği kurallardan ve gereksinimlerden özgürleşmek isteği de hissedilebilir.

Venüs Yay burcunda finansal alanda da etkili olacaktır. İş dünyasında yurt dışı bağlantıların artması, yeni anlaşmaların yapılması olasıdır. Kaynakların çeşitlendirilmesi, genişletilmesi için girişimlerde bulunmak adına uygun zamanlardır. Venüs’ün Yay’daki yolculuğu sırasında diğer gezegenlerle yapacağı etkileşimler zorlayıcı olmayacak, sadece Ekim ayının son günlerinde Neptün ile zorlayıcı bir açı yapacak. Yani kalıcı gelişim olasılıkları daha fazla olacaktır.

Venüs’ün bu konumu en fazla Yay burç ve yükselen burcunun etkilenmesinde önemli rol oynayacak. Yeni ilişkilere adım atmak, var olan ilişkinin daha güvenilir ve tatminkâr bir hale gelmesi gibi iyicil etkiler görmek mümkün. Fiziksel görünüşte yenilikler yapmak, gardıropta ilaveler, farklı saç kesimi için uygun zamanlar.

Diğer Değişkenler, İkizler, Başak ve Balık burç ve yükselen burçları için, mesleki yaşamda ve aile hayatında, ayrıca ilişki ve ortaklıklarda gelişmelerin ve sevindirici değişimlerin yaşanması olası. Dengenin yaratılması ve şansın yakalanması mümkündür.

Koç, Terazi, Aslan ve Kova burç ve yükselen burçlarının ise, yaşamlarında, sosyal hayatlarında canlanma olması söz konusu. Bu burçlar için yeni sanatsal ve yaratıcı faaliyetlerin başlaması, çocuklarla alakalı iyi gelişmeler, farklı ve tatmin edici dostlukların kurulması Venüs-Yay döneminin en belirgin tezahürleridir.

Boğa, Yengeç, Akrep ve Oğlak burçlarının da hayatında maddi konularda, ortaklı mallarda ve sağlık konularında güzellikler olacaktır. “Küçük Şans” gezegeni olarak bilinen Venüs bu alanda yapılacak düzeltmeler ve düzenlemeler için olanakların bulunmasına yardımcı olacaktır.


Yorumlar

Popüler Yayınlar