Hayatın her alanındaki değerlendirme şeklimizi ve bu değerlerden ortaya çıkan duyguları sembolize eden Venüs ile yetersizlik hissini, sınırları, baskı altında olma duygusunu ve sınavları sembolize eden Satürn arasında bugün akşam saatlerinde fırsatlar getiren bir açı kesinleşecek.

Bu döngü iki gezegenin Ocak ayının ilk haftalarında Kova burcunda yaptıkları kavuşumla başladı. Farklı fazlarını yaşadığımız bu karşılaşmanın artık sona ermesi ve önümüzdeki yıl Mart ayında yeni bir kavuşumla, yeni bir döngünün başlaması söz konusu. En zorlayıcı aşamalarından bir tanesini de Eylül ayının ikinci yarısında yaşadık.

Geldiğimiz aşamada ise Yay-Kova sembolizması dahilinde, gelişime hizmet eden, eşit kuralların uygulanması; entelektüel paylaşımların ve insani değerlerin daha öne çıkmasına yardımcı olacak eylem, aktivite, ilişki fırsatlarının bulunabilmesi ve her türlü değerin gelişime yönelik bir şekilde evrilmesi mümkün.

Atılacak adımların sağduyuya, kalıcılığa ve sürdürülebilirliğe yönelik olmasını amaçlamak, fazla risk alınmaması kaydıyla başlayan ilişkilerin, yapılan yatırımların verimli ve tatminkâr sonuçlar doğurmasına yardımcı olacaktır. Yanı sıra, açının etkisiyle daha rasyonel ve akılcı davranış biçimlerinin tercih edilmesi daha kolay olacaktır.

Açı Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay ve Kova burç ve yükselen burçlarının hayatlarında ilişkilerde, maddi konularda ve insani bağlantılarında gelişim fırsatları için mükemmel olasılıkları sunacaktır.


Yorumlar

Popüler Yayınlar