Bugün öğleden sonra 15:10 itibariyle Terazi burcundaki Güneş ile Oğlak burcundaki Pluto arasında zorlayıcı bir açı kesinleşti. Açının etkilerini bugün ve azalarak yarın da hissediyor olacağız.

Kaynağı Ocak ayına dayanan bu açının etkilerini tüm çıplaklığıyla gördüğümüz bir fazını Temmuz ayının ikinci yarısında geçirdik. Geldiğimiz aşamada ise, yeni döngü başlamadan evvelki son stresli karşılaşma.

Değişim-dönüşüm gezegeni olarak bilinen Pluto, manipülasyonlardan, gücün ölçüsüz kullanılmasından, yeraltından, ego savaşlarından, tahakkümden, hatta zaman zaman yıkımdan da sorumludur.

Dolayısıyla bugün özellikle ikili ilişkilerde denetimsiz tahakkümlerden, kıskançlık, aşırı sahiplenme, manipülatif davranışlar gibi sorunlardan kaynağını alan gerginlikler, çatışmalar yaşanması olasıdır. Bu gerginlikler, sıkıntılar eyleme geçmeyi, düzeltmeler yapmak için çareler bulmayı ve harekete geçmeyi gerektirir. İki gün süresince etken ve edilgen olmak kaydıyla gücün kullanımında, maddi-manevi pazarlıklarda ve anlaşmalarda toleranslı ve dikkatli olmak kıymetli olacaktır.

Bu açı Terazi-Oğlak burçlarının 24.derecesinde meydana geliyor. Yani Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarının son haftasında doğanların, yükselenleri ya da herhangi bir astrolojik noktaları bu burçların 22-26 derecelerinde olanların daha yoğun etkilenmesi söz konusu.


Yorumlar

Popüler Yayınlar