Bugün sabaha karşı 03:06’da Terazi’deki Merkür ile Kova burcundaki Jüpiter arasında uyumlu bir açı kesinleşti. Merkür geri hareket halinde olduğu için aynı açıyı Kasım ayının başında bir kez daha yaşayacağız. Açının etkisi bugün ve çok hafifleyerek yarın da devam ediyor olacak.

Başlangıcını Mart ilk günlerinde Kova burcundaki kavuşumdan alan bu döngünün, stres yaratan bir fazlarını ise, Mayıs ve Ağustos aylarında atlattık. Kavuşumdaki Kova burcu temasını tekrardan hatırlatan, geldiğimiz bu aşama ise, iletişim, ticaret, eğitim, medya, insan hareketleri, toplumsal eşitlik, demokrasi, bilim ve teknoloji alanında daha önceki aşamalarda açıkça görülen eksiklerin, gereksinimlerin dengeye oturtulması durumu.

Bu alanlarda Kasım ortalarına kadar devam edecek stabilizasyon, sorunsuz akış ve dengenin sağlanması söz konusu olacaktır. İyicil açının etkisi altında teknolojinin, bilginin, medyanın bütünün hayrına olacak şekilde kullanılmasına bir daha bakmak, yapılabilecekleri daha dengeli ve uyumlu hale getirmek mümkün olabilecektir.

Bu olumlu açıdan en iyi şekilde, İkizler, Terazi ve Kova burç ve yükselen burçları etkilenecektir. Yeni yolculuk planları, çocuklarla ve yaratıcılıkla alakalı gelişme odaklı eğitimler, yurt dışı ticari bağlantılar olasıdır.

Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Akrep ve Oğlak burç ve yükselen burçlarının kariyer, kişisel gelişim, ikili ilişkiler ve ailevi yaşamla alakalı olumlu yeni kararlar almaları, verimli konuşmalar yapmaları muhtemeldir.

Yay burç ve yükselen burçları sosyal çevreleri, arkadaşları ve kardeşleriyle güzel bir iletişim kurarak oldukça iyicil sonuçlar elde edebilirler.

Başak ve Balık burçları için maddi konularda ve günlük yaşamda güzel gelişmeler yaşamaları olasıdır.


Yorumlar

Popüler Yayınlar