Bugün sabaha karşı (04:08) Yay’daki Venüs ve Balık burcundaki Neptün arasında zorlayıcı bir açı kesinleşti. Bu açının etkisini bugün ve hafifleyerek yarın da hissediyor olacağız.

Son zorlayıcı fazına girdiğimiz ve Mart ayında başlayan bu döngü artık kapanmak üzere. Yeni fazı ise 2022 Nisan ayının sonlarında yaşıyor olacağız. Aslında Venüs ve Neptün sembolizmaları birbirine benzer. Venüs dünyevi değerler ve duygular ile, Neptün ise aşkın, ilahi olanlarla bağlantılıdır.

Bu senenin Mayıs ve Ağustos aylarında birer zorlayıcı fazını geçirdiğimiz bu açı geldiğimiz aşamada, kutsallık atfettiğimiz değerlerimize bir kez daha bakmamızı gerektirecek deneyimleri getirebilir. Dünyevi ve ilahi olan arasındaki karmaşık değerlendirmelerimiz, bizi yanılgı ve hayal kırıklıklarını telafi etmek için hareket geçmeye zorlayacaktır. Bu yanılgılar, karmaşa ve hayal kırıklıkları çok defa çatışmalar, gerginlikler ve zorlama getiren türden olabilir. Dolayısıyla gerek maddi konularda gerek romantik ilişkilerde ve iş ortaklıklarında daha gerçekçi, objektif değerlendirmeler yapmak çok kıymetli olacaktır.

Değişken nitelikteki Yay ve Balık burçlarında meydana gelen bu açı, doğal olarak önce bu burç ve yükselen burçların sonra, İkizler ve Başak burç ve yükselen burçlarının 18.-22. günleri arasında doğanlarını daha yoğun etkileyecektir. Ayrıca Değişken burçların 18-22 derecesinde herhangi bir astrolojik noktaya sahip olanların da dikkatli olması fayda sağlayacaktır.

Bu dönemde başlayan ilişkiler, alınan maddi kararlar, verilen borçlar, çekilen krediler, önemli alış-verişler ve yapılan anlaşmalar önümüzdeki yılın Nisan ayı sonunda yaşanabilecek deneyimlerle problematik bir hal alabilir.


Yorumlar

Popüler Yayınlar