Bugün sabah 07:19’da iletişim kurma yeteneklerimizi ve muhakeme kapasitemizi sembolize eden Merkür ve genişleme, kendini aşma prensibinden sorumlu Jüpiter arasında uyumlu bir açı kesinleşti. Terazi ve Kova burçlarındaki bu açı Merkür'ün geri hareketi nedeniyle üçüncü kez meydana geliyor.

Eylül ve Ekim aylarının ilk günlerinde de yaşadığımız insan ilişkileri, özellikle evlilik ve ortaklık bağlantılarıyla alakalı bu karşılaşma, bir evvelki fazda görülen ve çözümüne gidilen sorunların dengesini, uyumunu anlama aşaması. Şimdi bir kez daha açının etkisini hatırlayalım:

Eğitim, yolculuklar, ticaret ve haberleşme alanında fark edilen eksiklerin, problemlerin giderilmesi için yapılan eylemlerin hayata entegre edilmesi, kullanılır hale gelmesi ve meyvelerinin alınması aşamasıdır. Bireysel düzlemde ve genelde aklın, mantığın, rasyonel düşüncenin, tarafların çıkarlarının eşit şekilde kollandığı, demokratik, gelişime hizmet eden, iyicil deneyimler bu açı etkisinde yaşanabilir.

Bu olumlu açıdan en iyi şekilde İkizler, Terazi ve Kova burç ve yükselen burçları etkilenecektir. Yeni yolculuk planları, çocuklarla ve yaratıcılıkla alakalı gelişme odaklı eğitimler, yurt dışı ticari bağlantılar olasıdır. Her şekilde eşitlik, nezaket, uyum ve denge ön planda olacaktır.

Koç ve Aslan burç ve yükselen burçları romantik bağlantılarda, evlilikte ve ortaklıkta dengeli, tatminkâr, gelişime hizmet eden bir iletişimle iyicil sonuçlar elde edebilirler.

Boğa ve Akrep burç ve yükselen burçlarının, kariyer, çalışma hayatı, aile ilişkileri, ev hayatı ve sağlık konularında gelişmeler yaşaması olasıdır.

Yengeç, Başak, Oğlak ve Balık burç ve yükselen burçlarının ortak ve bireysel maddi kaynaklarda dengeye ulaşması mümkün olacaktır.

Yay burç ve yükselen burçları için kardeşlerle ilişkilerde ve sosyal bağlantılarda gelişmeler olması mümkündür.


Yorumlar

Popüler Yayınlar