Bugün akşam 22:17’de Yay burcunda hareket eden Venüs ile Kova’daki Jüpiter arasında altmışlık bir açı kesinleşecek. Bu ayın başında yaşadığımız (1 Ekim) zorlayıcı son açıyı telafi etmemize yardımcı olabilecek bazı fırsatların bu etkileşimle yakalanması olası. Açının etkisini yarın ve hafifleyerek ertesi gün de hissediyor olacağız.

Yay ve Kova burçlarında meydana gelen bu açı özellikle ilişkilerde daha objektif ve mantığa dayanan bağların oluşturulmasına, entelektüel paylaşımların ve eşitliğin ön plana alınabilmesine yardımcı olan yaklaşımlara da olanak sağlayacaktır.

İyimser, özgürlükçü ve rahat davranışlar ilişkilerde güvenin doğmasını sağlarken, ortaklıklar ve finansal konularda da gelişime yardımcı olacak fırsatların bulunması olasıdır. Denge, uyum ve adil yaklaşımlarla, yeni kuralların yaratılması, sentezlenmesi, sorunların konuşularak çözülebilmesi, gerginliklerin sonlandırılmasında çok etkili olacaktır.

Özellikle Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay ve Kova burçlarının ikinci yarısında doğanların, herhangi bir astrolojik noktaları bu burçların 19-23 derecelerinde olanların bu olumlu etkiden hayatlarının hemen her alanında faydalanmaları olasıdır.


Yorumlar

Popüler Yayınlar