Bugün 18:22 itibariyle Koç burcundaki Chiron ile Terazi burcundaki Güneş arasında bir karşıt açı kesinleşecek. Yaralı Şifacı olarak bilinen Chiron’un karşıt açısı özellikle Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarının ikinci haftasında doğanları, herhangi bir astrolojik ya da yükselen noktası bu burçların 8-12 derecelerinde konumlanmış olanları daha yoğun olarak etkileyecektir. Davranışlar, bedensel görüntü ve sağlık, ikili ilişkiler, kariyer ve toplumsal yaşam, ev ve aile hayatı gibi hayat alanlarında “açık yara”ları gösterecek deneyimler yaşanması söz konusu olabilecektir.

Chiron doğum haritasında derin travmaların, yaraların, şifaya ihtiyaç hissedilen karakteristiklerin olduğu hayat alanlarını ve nasıl ortaya çıktığını gösterir. Güneş-Chiron karşıtlığı ise, bu yaraların, şifaya ihtiyaç hissettiğimiz alanların zorlayıcı deneyimler ya da çatışmalar sonucu daha net görülmesine işaret eder. Belki de uzun müddettir kabuklandığını düşündüğümüz, acısını daha az hissettiğimiz bazı ruhsal ya da psikolojik travmaların, egolarımızı yaralayan durumların tekrardan gündeme gelmesi, görünür olmasıdır.

Boğa ve Akrep burç ve yükselen burçlarının sağlık, günlük yaşam, çalışma hayatı ve arkadaşları, gizli kalmış konularla alakalı bazı deneyimlere açık olması mümkündür.

İkizler ve Yay burç ve yükselen burçları sosyal bağlantılar, arkadaşlıklar, çocuklar ve yaratıcılık alanında birilerine el uzatması kendilerini daha iyi hissetmelerine yardımcı olabilir.

Aslan ve Kova burç ve yükselen burçlarının kardeşler, yakın çevreyle ilişkiler, eğitim ve öğretim, ticari konularla bağlantılı olarak eksiklerini, yaralarını görmesi olasıdır.

Başak ve Balık burç ve yükselen burçlarının maddi yeterlilik, kaynakların paylaşımı gibi alanlarda bazı gerginlikler yaşamları söz konusu olabilir.


Yorumlar

Popüler Yayınlar