Bugün 14:47 itibariyle Terazi burcundaki Güneş ile Kova burcundaki Jüpiter arasında çok uyumlu, şans ve rahatlık getiren bir açı kesinleşecek. Etkisini bugün ve yarın da hissediyor olacağız.

Açının kaynağı Ocak ayının sonlarında yine Kova burcundaki kavuşuma dayanıyor. Ağustos ayının sonlarına doğru yaşadığımız zorlayıcı fazdan sonra geldiğimiz aşamada, bireysel ve toplumsal çıkarların, otokratik-demokratik yönetimlerin, pragmatizm-dogmatizmin, eşitliğin ve kayırılmanın dengeye oturması söz konusu. Bilimsel çalışmaların önemli bir fazına erişilmesi, halk hareketleri, teknolojik sıkıntılar, havacılık ve uzay alanındaki girişimlerde problemlere üretilen çözümlerin rahatlıkla kullanıma sokulması, fayda sağlar hale gelmesi mümkündür.

Bu şans ve iyicil etkiler taşıyan açıdan öncelikle Hava elementinden, İkizler, Terazi ve Kova burç ve yükselen burçlarının büyük faydalar sağlaması mümkün olacaktır. Bu burçların son 10 gününde doğanların, herhangi bir astrolojik noktaları bu burçların 20-24 derecelerinde olanların daha olumlu etkilenmesi söz konusu olacaktır. Bedensel sağlık, ilişkiler, aşk hayatı, çocuklar, kanuni konular, yüksek öğretim, dış ticaret ve seyahatlerle alakalı gelişmeler kolaylıkla elde edilebilir.

Koç, Aslan ve Yay burç ve yükselen burçlarının, eğitim, ticaret, ilişkiler, sosyal bağlantılar, arkadaşlıklar, kardeşlerle ilişkiler alanında şanslı, iyicil etkiler getiren fırsatlara açık olduğunu belirtmek isterim.

Boğa ve Akrep burç ve yükselen burçlarının kariyer, ev ve aile yaşantısı, ebeveynler, çalışma arkadaşları ve genel sağlık konularıyla ilgili, aksayan konularda başarılı sonuçlar elde etmeleri bu açı ile daha kolay olacaktır.

Yengeç ve Oğlak burç ve yükselen burçlarının bireysel ve ortak maddi konularda, kariyer alanında ve toplumsal yaşamda bazı olumlu gelişmeler yaşamaları söz konusudur.

Başak ve Balık burç ve yükselen burçlarının sağlık, çalışma hayatı, maddi konularda problemli gördükleri unsurları başarıyla ve kolaylıkla düzeltme şansları ortaya çıkacaktır.


Yorumlar

Popüler Yayınlar