Bu akşam 19:19 itibariyle Güneş ve Merkür arasında senenin üçüncü kavuşumu, Terazi burcunda gerçekleşecek. Bu akşam ve yarın öğleden sonraya kadar yoğun, günün geri kalanında ise etkisi hafiflemiş olacak. Yılın son kavuşumunu ise Kasım ayının sonunda Yay burcunda yaşayacağız.

Terazi burcunda gerçekleşen bu kavuşum, özellikle uyum, denge yaratma isteği ve diplomasi gereksinimine dikkat çekiyor. Daha önce söylemek istediğiniz ama gerginlik ya da kırgınlık yaratmak korkusuyla söyleyemediklerinizi, alamadığınız kararları, ilişki ve ortaklıklarla alakalı netleştiremediğiniz düşünceleri gözden geçirmek için oldukça uygun bir zaman dilimi.

Güneş-Merkür kavuşumu, özellikle de Terazi burcunda olması nedeniyle, yeni ortaklık girişimlerine, imzalara, anlaşmalara ve uzlaşmalara da işaret eder. Oysaki geri hareket esnasında yeni bir şeylere başlamaktan kaçınmak gerekir. Dolayısıyla herhangi bir ciddi karar almanız, imza atmanız, teknolojik bir girişimde bulunmanız ya da yolculuğunuz söz konusu ise, detaylarına her zamankinden fazla önem vermenizi tavsiye etmek isterim.

Bu kavuşumun etkisi öncelikle Terazi burç ve yükselen burçları için çok önemli. Daha fazla anlatmak istemek, parlak bir fikir bulmak, önemli bir karar almak söz konusu olabilir. Diğer Öncü, Koç, Yengeç ve Oğlak burç ve yükselen burçları ise hayatlarının aile, kariyer ve ilişkiler gibi alanlarında önemli konuşmalar yapabilir, kararlar alabilirler.

İkizler, Aslan, Yay ve Kova burç ve yükselen burçlarının yolculuklar, hukuki konular, yolculuklar, arkadaşlar, kardeşler, çocuklar, eğitim ve yaratıcı faaliyetler alanında hareketli olması mümkün.

Boğa, Başak, Akrep ve Balık burçlarının sağlık, günlük çalışma yaşantısı, bireysel ve maddi kaynaklar, para meseleleriyle alakalı bazı kararlara varması, bu konularda görüşmeler yapması olası.


Yorumlar

Popüler Yayınlar