20 Mayıs tarihinde Balık burcunda gerilemeye başlayarak tekrar Kova burcuna geçen ve bu burcun 22.derecesinde bulunan Jüpiter, bugün 08:31 itibariyle direkt hareketine döndü. Bu dev gezegen senenin neredeyse sonuna kadar Kova’da hareket edecek ve 29 Aralık günü Balık burcuna geçecek.

Her 13 ayda bir dört aylık dönemler halinde geri hareket eden Jüpiter’in, edindiğimiz bilgileri, öğrendiklerimizi, büyüttüğümüz, genişlettiğimiz konuları gözden geçirebilmemiz için içimize dönmemize fırsat veren Retro dönemi sona erdi. Dolayısıyla bir dahaki geri hareket dönemine kadar (Temmuz 2022) ileriye bakmaya, yeni alanlar açmaya, farklı şeyler öğrenmeye artık hazırız.

“Büyük Şans” gezegeni olarak bilinen Jüpiter’in Kova’daki bu son yolculuğu, teknoloji alanında buluşların, toplumsal iyileşmeye hizmet edecek ilaç ve aşılarda yenilik ve gelişmelerin yaşanmasında çok etkili olacaktır. Halkların eşitlik ve özgürlük alanında daha aktif olması, bazen yasaların, kuralların ve kısıtlamaların ölçüsüzce zorlanması da bu dönemde olasıdır.

Şans gezegeninin Kova burcundaki hareketi, öncelikle Kova burcunun son on gününde doğanlar, herhangi bir astrolojik noktası bu burcun 22-29 derecelerinde olanlar için önemli gelişme fırsatları getirecektir. Burcu ve yükselen burcu Boğa, Aslan ve Akrep olanlar için ise, mesleki ve toplumsal yaşam, aile ve ev hayatı, ortaklıklar ve evlilik ilişkileri gibi alanlarda fırsatları ve iyicil deneyimleri getirmesi söz konusu olacaktır.

İkizler ve Terazi burç ve yükselen burçları, sanatsal faaliyetlerde, çocuklarla ilgili konularda, spekülatif maddi kararlarda ve eylemlerde, hukuki sorunlarında, yurt dışı bağlantılarında, yüksek öğrenimde çok kolaylıkla ilerlemeler, kıymetli gelişmeler ve rahatlatıcı sonuçlar elde edebilirler.

Koç burç ve yükselen burçlarının sosyal yaşamlarının canlanması, yeni dostluklar kurmaları, ideallerini ve hayallerini gerçekleştirmeleri olasıdır.

Yengeç ve Oğlak burç ve yükselen burçları için ortak ve bireysel maddi kazançlarda artışlar, yeni kaynakların bulunmasının getirdiği rahatlama söz konusu olacaktır.

Başak ve Balık burç ve yükselen burçlarının sağlık sorunlarının iyileşmesi, çalışma ortamlarında rahatlama ve iş akışının kolaylaşması mümkündür.

Yay burç ve yükselen burçları için ise, seyahate çıkmak, kardeşlerle ilişkileri iyileştirmek, ticarette faydalı bağlantılar kurmak ve yeni konularda bilgi edinmek her zamankinden çok daha kolay olacaktır.


Yorumlar

Popüler Yayınlar