Dün sabah saatlerinden yarın sabah saatlerine kadar Ay Terazi burcunda yoluna devam ediyor. Duyguları, ruh halimizi, günlük yaşam akışını anlatan Ay nezaketiyle ünlü Terazi burcunda olduğu zaman hayatımızda daha uyumlu bir akış hissederiz. Venüs de şu anda bu burcun son derecelerinde olduğu için, estetik, güzellikler, denge ve uyum arayışımızın karşılanması her zamankinden daha kolay olacaktır.

Konuşmalarımızın, seçtiğimiz kelimelerin daha yumuşak ve nazik olması, insanlarla birlikte olma ihtiyacımızın yükselmesi bu günlerde normaldir. Sosyalleşmek, romantik bağlantılar oluşturmak, maddi ya da manevi güzelliklerin peşinde olmak isteyebiliriz. Yaşadığımız ve çalıştığımız alana estetik dokunuşlarda bulunmak, kendimize fiziksel olarak daha fazla özen göstermek ihtiyacı da bu dönemin temel ifadelerinden biridir.

Ay Terazi’deyken özellikle iş anlaşmaları yapmak, pazarlıkları dengeli bir şekilde tamamlamak için de çok uygun zamandır. Diplomasinin, başka bir deyişle nabza göre şerbet vererek orta noktaların bulunması, uzlaşma sağlanması bu dönemlerde daha kolaydır.


Yorumlar

Popüler Yayınlar