Dün akşam saatlerinde Aslan burcuna geçen Ay, yarın akşamüstü saatlerine kadar buradaki hareketine devam edecek.

Bu dönemde Ay’ın Aslan’daki yolculuğu biraz zorlayıcı geçiyor. Jüpiter ve Satürn’ün Kova’da, Uranüs’ün Boğa’da bulunması zorlayıcı ve baskı yaratan karşılaşmaların olmasına neden. Dolayısıyla aslında çok eğlenceli ve şenlikli geçebilecek günlerimiz biraz sıkıntılı.

Ay-Aslan transitinden Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burç ve yükselen burçlarının bedensel sağlık, ikili ilişkiler, kariyer, toplumsal hayat ve aile-ev yaşantısı gibi önemli hayat alanları aktive olduğu için daha yoğun etkilenmesi mümkündür. Konsantrasyonun bu alanlara kayması, bazen stresli durumlar, çözülmesi gereken ufak-tefek problemler olabilir.

Burcu ve yükselen burcu Koç ve Yay olanlar bu enerji akışından keyifle, eğlenceye, çocuklara, sanata, tatil planları yapmaya, ilgilendikleri konularda okumaya vakit ayırarak faydalanabilirler. Burcu ve yükselen burcu İkizler ve Terazi olanlar için tam bir sosyalleşme zamanıdır. Arkadaşlar, kuzenler ve kardeşlerle zaman geçirmek, küçük alış-verişler iyi zaman geçirmek için faydalı olacaktır.

Burcu ve yükselen burcu Yengeç, Başak, Oğlak ve Balık olanlar için biraz sıkıcı geçecek bir zaman dilimi olabilir. Hayatlarında yanlış giden bir şeylerin düzeltilmesi, aksaklıkların giderilmesi, küçük yanlış anlaşılmaların telafi edilmesiyle uğraşabilecekleri için çok da keyifli olduğunu söylemek mümkün değil.

Yorumlar

Popüler Yayınlar