Bugün akşam 20:45’de Mars ve Neptün arasında bir karşıt açı kesinleşecek. Etkisini yarın, Cumartesi günü ve azalarak Pazar günü de hissediyor olacağız. Özellikle İkizler, Başak, Yay ve Balık burçlarının ikinci yarısında doğanların, herhangi bir astrolojik noktaları ya da yükselenleri bu burçların 20-24 derecesinde olanların daha dikkatli olması faydalı olacaktır.

Bedensel sağlık, davranışlar, ikili ilişkiler, ailevi ve evle ilgili konular, kariyer hedefleri ve toplumsal yaşam alanlarında dönemeç etkisi yaratabilecek bazı deneyimler söz konusu olabilir. Enerjinin dağılmadan, gerçekçi hedeflere kanalize edilmesi, agresyon kontrolü fayda sağlayacaktır. 

Bu açının başlangıç tarihi 2020 senesinin Haziran ayı. Çok önemli ve zorlayıcı bir fazını ise bu sene Nisan ayının ilk günlerinde geçirdik. Bu açı hangi konu olursa olsun, verilen mücadelelerde düştüğümüz yanılgıları, kendimizi kandırmalarımızı, gereğinden fazla değer atfederek, kutsallaştırdığımız yanları görebileceğimiz deneyimleri de beraberinde getirecektir.

Mars-Neptün karşıtlığı düşük motivasyonumuzu, yetersiz enerjimizi yanı sıra başkaları tarafından da aldatılmaya, yalanlara açık olduğumuz alanları ve durumları bize tüm açıklığı ile gösterebilir. Eski yaşanmışlıklara ait negatif duyguların açığa çıkması, netleşememiş, tanımlanamamış duygu ve düşüncelerin gündemi tutması da bu açının diğer tezahürleri arasındadır. Gördüklerimiz karşısında kendimizi “kurban” gibi hissetmemiz de büyük bir olasılıktır.

Dolayısıyla bu 2 günlük süreçte, mümkün olduğunca sabırlı olup, bir şeylerin gerçek yüzünün açığa çıkması, duyduklarımızı mantıklı şekilde yorumlayabilmek için beklemek ve radikal kararlardan uzak durmak iyi olacaktır. Mantık dışı endişeler, hayal gücünün negatife çalışması durumun zorlaşmasına ve pişmanlıklara neden olabilir.

Koç ve Terazi burç ve yükselen burçlarının kronik ve akut sağlık sorunlarına, günlük iş ve hayat akışlarına gerçekçi gözlerle bakması fayda sağlayacaktır.

Boğa ve Akrep burç ve yükselen burçlarının sosyal yaşamlarını ve arkadaşlık ilişkilerindeki sorunları, çocuklarıyla alakalı konuları gerçekçilikle değerlendirmesi önemlidir.

Yengeç ve Oğlak burç ve yükselen burçlarının eğitim gereksinimleri ve hedefleri, kardeşler, hukuki konular, dış ilişkiler ve yolculuklar alanında kontrollü olmaları faydalıdır.

Aslan ve Kova burç ve yükselen burçlarının ise bireysel ve ortak maddi konularda hedeflerine bir kere daha bakmaları, dirayetlerine sahip çıkmaları önem taşıyacaktır.


Yorumlar

Popüler Yayınlar