Bugün sabaha karşı 04:32’de Terazi burcundaki Merkür ile Kova burcundaki Satürn arasında gayet uyumlu bir açı kesinleşti. Merkür’ün hızlı hareketi nedeniyle açı bugün çok hissedilir olacaktır ve yarına etkisi zayıflayacaktır.

Senenin başından kaynağını alan bu açının en önemli dönemeçlerinden birisini Ağustos ayının ilk günlerinde atlattık. Ticaret, iletişim, seyahat, medya, eğitim-öğretim konularının ana tema olduğu bu karşılaşmanın şu andaki fazı Ağustos ayında karşılaştığımız, farkına vardığımız eksikler, yetersizlikler, kısıtlamalar üstündeki emeklerin karşılığını alma aşaması.

Yerine getirilmeyen yükümlülüklerin, korkularak ötelenen sorumlulukların tamamlanması, uzlaşmaya ve kalıcılığa yönelik çabaların bu dönemde meyvelerinin toplanması olası. Anlayışın, sürdürülebilirliğin, uyumun ve dengenin hayatımıza entegre olması mümkün.

Öncelikle Terazi ve Kova olmak üzere, İkizler burç ve yükselen burçlarının bedensel sağlıkları, davranışları, çocuklarıyla alakalı sorunları, hukuki konulardaki problemleri, yurt dışı bağlantıları ve ilişkilerindeki aksaklıklarda olumlu gelişmelerin olması, kazanımlar elde etmeleri mümkün olacaktır.

Koç, Aslan ve Yay burç ve yükselen burçlarının özellikle sosyal alanda, kardeşlerle ilişkilerde, ticarette, eğitimde ve evlilik-ortaklık gibi ilişkilerde gelişime ve denge oluşturmaya yönelik fırsatları yakalamaları olası.

Boğa, Başak ve Oğlak burç ve yükselen burçlarının çalışma hayatı, kariyer, sağlık, günlük akış ve maddi alanlarda gelişmeler yaşaması söz konusu olabilir.

Yengeç, Akrep ve Balık burç ve yükselen burçlarının ev hayatı, ailevi ilişkiler, ortak maddi konular ve kronik hastalıklarla bağlantılı sevindirici gelişmelere açık olduğunu söylemek isterim.

Sevgiyle


Yorumlar

Popüler Yayınlar