Bugün öğlen 12:23’de Başak burcundaki Güneş ile Balık burcundaki Neptün arasında zorlayıcı bir açı kesinleşecek. Etkisini bugün ve azalarak yarın hissedeceğiz.

Mart ayının son günlerinde Balık burcundaki kavuşumla başlayan bu döngünün zorlayıcı bir fazını Haziran ayında, olumlu ve dengeli bir aşamasını ise Temmuz ortasında yaşadık. Şimdi geldiğimiz aşamada ise, kendi kimliğimizle, varoluşumuzla, yaşamsal kaynaklarımızla alakalı yanlış anlaşılmaların, illüzyonların, yanıltıcı muhakemelerin, yerine ulaşamayan, havada kalmış düşüncelerin, uçarı hayallerin hayatımızda tüm çıplaklığıyla görülmesi olasıdır.

Başak-Balık aksındaki bu açı somut verilerin, bilgilerin, soyut düşünce ve sezgilerle karşılaşmasını da anlatır. Kararlarda, eylemlerde, düşüncelerde bilmekle, sezmek arasında bir salınım hissetmemiz söz konusu olabilir. Sağduyuyu zorlayacak olan bu karşılaşma, kendimiz de dahil olmak üzere önemi olan her şeye gereğinden fazla ya da az değer vermekle de alakalıdır. Kısacası pozitif ya da negatif uçlarda yanılgı, sanrı, yanlış muhakeme konusunda dikkatli olmamız fayda sağlayacaktır.

İkizler, Başak, Yay ve Balık burç ve yükselen burçlarının bedensel sağlık, davranış biçimleri, ikil ilişkiler ve ortaklıklar, aile ve ev yaşantısı, toplumsal ilişkiler ve mesleki yaşam alanında bazı yanıltıcı, hassasiyeti yüksek, yanlış anlaşılmalara neden olabilecek deneyimler yaşaması söz konusu olabilir.

Koç ve Terazi burç ve yükselen burçlarının sağlık alanında ve çalışma yaşantılarında bazı gerçekleri netleştirmek zorunda kalmaları mümkündür.

Boğa ve Akrep burç ve yükselen burçlarının sosyal yaşam, arkadaşlıklar ve çocuklarıyla ilgili konularda bazı deneyimlere açık olduğu söylenebilir.

Yengeç ve Oğlak burç ve yükselen burçlarının eğitim, hukuki konular ve ticari bağlantılarındaki yanlışları ya da eksikleriyle karşılaşması söz konusu olabilir.

Aslan ve Kova burç ve yükselen burçlarının maddi konularda uzaklaştıkları gerçeklere bir kez daha bakmak zorunda kalması olasıdır.


Yorumlar

Popüler Yayınlar