Bugün 12:24’de Akrep burcundaki Venüs ile Boğa burcundaki Uranüs arasında bir karşıt açı kesinleşecek. Nisan ayından bu yana devam eden bu döngünün zorlayıcı bir fazını Temmuz ayının ilk haftasında yaşadık. Açının etkisini bugün ve yarın da hafifleyerek hissediyor olacağız.

Boğa-Akrep ekseninde meydana gelen bu karşıt maddi konularda ve ilişkilerde yenilik gereksiniminin fark edilmesini, teknoloji kullanımının yaratabileceği sorunların tüm çıplaklığıyla görülmesini ifade eder. Karşıt açılar uzlaşma ihtimalini de içinde taşıdığı için uyum ve denge yaratacak adımlar fayda sağlayacaktır.

Maddi alanda, sahipliklerde, paylaşımlarda, kullanım haklarında ve ilişkilerde ani, hiç beklenmeyen değişiklik ihtiyaçları, gerginliğin yarattığı stres ve çaresizlik hissinin kopmaya, ayrılıklara daha yatkın olması, can sıkıcı sonuçlara neden olabilir. Özgürleşme ihtiyacının yoğunluğuyla, ani bitişler, kayıplar olmasını istemiyorsak, inatlaşmamayı, kendimizi kontrol etmeyi ve baskıcı olmamayı seçmeliyiz. Bunun yanı sıra büyük ölçekte, finansal alanda, borsada, teknolojide bazı anarşist eylemlerle karşılaşmak ve bunların sonucunda maddi kayıplara da uğramak da olasıdır.

Bu açı Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçlarının 2. Haftasında doğanları, herhangi bir astrolojik noktaları bu burçların 11-15 derecelerinde olanları daha yoğun etkileyecektir. Bedensel sağlık, davranışlar, duygusal ilişkiler ve ortaklıklar, kariyer ve toplumsal hayat, ailevi bağlar ve ev hayatıyla alakalı bazı zorlayıcı deneyimlerin yaşanması olasıdır.

Koç ve Terazi burç ve yükselen burçlarının ortak ve bireysel maddi kaynaklarla alakalı bazı sıra dışı deneyimlere, ani harcamalara ya da kayıplara dikkat etmesini tavsiye etmek isterim.

İkizler ve Yay burç ve yükselen burçlarının günlük iş hayatı, çalışma arkadaşları ya da çalışanları, akut ve kronik rahatsızlıklarla alakalı beklenmedik, zorlayıcı durumlarla karşılaşmaları olasıdır.

Yengeç ve Oğlak burç ve yükselen burçlarının çocuklar, yaratıcılık konuları, sosyal ilişkiler, dostlar ve arkadaşlarla bağlantılı ummadıkları, sıkıcı, stres unsuru olabilecek olaylarla karşılaşması mümkündür.

Başak ve Balık burç ve yükselen burçlarının eğitim, haberleşme, yolculuklar, dış ülkelerle bağlantılar, kardeşler, dini inançlar, hukuki konular gibi hayat alanlarında bazı sıkıntılı deneyimler yaşaması söz konusu olabilir.


Yorumlar

Popüler Yayınlar