Bu gece sabaha karşı 01:21’de Terazi burcundaki Güneş ile Kova burcundaki Satürn arasında uyumlu bir açı kesinleşti. Açı etkisini bugün ve çok hafifleyerek yarın da gösterecek.

Ocak ayının son günlerinde Kova burcundaki kavuşumla başlayan bu döngünün Mayıs başında ve Ağustos başında birer zorlayıcı fazını geçirdik. Şimdi geldiğimiz aşamada ise, kişilik haklarının, ilişkilerde demokratik şekilde katılımcı olma hakkının, her insanın hak ettiği saygı ve nezaketin dengeli bir şekilde yaşamlarımıza entegre olması mümkün.

Geçirdiğimiz son zorlayıcı fazdan sonra, otorite ile ilişkileri düzenlemek, sınırları gerçekçilikle kabullenmek, yetersizlikleri ve eksiklikleri saptayarak tamamlamak, atlanmış, bilerek yerine getirilmemiş sorumlulukları yüklenmek gibi, ilişkileri, tamir eden, yeni ve olumlu bir aşamaya taşıyacak deneyimlerin yaşanması söz konusu olabilir.

Açıdan İkizler, Terazi ve Kova burç ve yükselen burçları, davranış biçimleri, sağlık, ikili ilişkiler, çocuklarla alakalı konular, hukuki sorunlar, eğitim, yolculuklar alanında olumlu şekilde etkileneceklerdir.

Koç, Aslan ve Yay burç ve yükselen burçları, her türlü insani ilişkilerinde disiplinli, yapıcı, gelişime hizmet eden destekler bulabilirler.

Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak ve Balık burçlarının kariyer ve toplumsal yaşam, sağlık ve çalışma koşulları, maddi konular ve ailevi bağlar alanında iyileştirme, sınırları daha net algılama ve kabullenme şansları olabilecektir. 


Yorumlar

Popüler Yayınlar