Astroloji ve para ilişkisi dizisinin bir bölümüne daha geldik…

Bu bölümde zenginlik getiren transitler (şu andaki gezegen konumları) hakkında ipuçları vermek istiyorum.

Dönemsel zenginlik potansiyelini en fazla taşıyanların en önemlisi tabii ki “Büyük Şans” gezegeni olarak bilinen Jüpiter’dir. Jüpiter doğum haritanızda 2.Evden geçerken, eğer burada bir gezegen varsa onunla kavuşum yaparken ve büyük blokaj açılarınız yoksa, maddi kaynaklarınızda artışa yardımcı olacaktır.

Diğer yandan Jüpiter’in 10. veya 6.Evden 2.Evdeki gezegene yaptığı uyumlu açılar, çalışma yoluyla elinize geçen paranın artmasında etkiye sahiptir. Jüpiter’in 2.Evde gezegen olmasa bile, bu evin yöneticisi ile yaptığı olumlu açılar da gelirlerde artışa neden olur. Keza 11.Evde transit halinde bulunan Jüpiter’in uygun açıları da kariyer yoluyla edinilen kazançların yükselebileceğine işaret eder.

Transit Jüpiter 5.Evden geçerken, eğer doğum haritası da uygunsa, spekülatif kazançlara (piyango, kumar, borsa) işaret eder. Buradan 2.Evin yöneticisi ile yaptığı açılar önemli göstergelerdendir. Transit Jüpiter 8.Evden geçerken, eşten, ortaktan ya da miras yoluyla gelen maddi kaynaklarda artışın olması söz konusudur.

“Küçük Şans” gezegeni Venüs için de durumlar çok benzerdir. Ancak Venüs eğer doğum haritasında çok özel bir konuma sahip değilse, Jüpiter’e nazaran daha küçük meblağlar söz konusu olacaktır.

Bunun yanı sıra çok hızlı hareket eden Ay da yaklaşık her 28 günde bir para alanınızdan geçer. Eğer Ay’ın hareketlerini takip ederseniz, burada bulunduğu 2.5 gün boyunca kazançlarınızın ve harcamalarınızın her zamankinden farklı olduğunu görebilirsiniz.

Bir sonraki paylaşımda maddi kayıplar, sıkıntılar yaratabilecek transitlerin etkisine bakmak istiyorum.


Yorumlar

Popüler Yayınlar