Aşkın, sevginin, güzelliklerin gezegeni Venüs bugün 23:40 itibariyle maalesef fonksiyonlarını pek de kolay yerine getiremediği Akrep burcuna geçiyor. Boğa burcunun yöneticisi Venüs, karşıt burcu Akrep’te zararlı konumdadır. Zaten ölüm, değişim-dönüşüm, Mars tarafından yönetilen Akrep burcu sembolizması ile, uyum yaratma, konformizm, sevgi gibi değerleri bünyesinde barındıran Venüs’ün bir arada olması pek de kolay olamaz. Güzellik gezegeni, 7 Ekim’de Yay burcuna geçinceye kadar buradaki hareketine devam edecek.

Bu demek değildir ki, Venüs Akrep’te sevmez, uyum yaratmaz ya da takdir ettiği şeyleri göstermez. Tabii ki değil, ama yine de ufak ufak arka planlarda, hafif bir kıskançlık, yoğun pornografi, var olanı uyum yaratarak korumak yerine tamamıyla değiştirmek isteği, bundan kaynaklanan yıkım enerjisi gibi nüanslar fark edilir.

Venüs’ün bu konumu en fazla Akrep burç ve yükselen burcunun etkilenmesinde önemli rol oynayacak. Yeni ilişkilere adım atmak, var olan ilişkinin daha güvenilir ve tatminkâr bir hale gelmesi gibi iyicil etkiler görmek mümkün. Fiziksel görünüşte yenilikler yapmak, gardıropta ilaveler, farklı saç kesimi için uygun zamanlar.

Diğer Sabitler, Boğa, Aslan ve Kova burç ve yükselen burçları için, mesleki yaşamda ve aile hayatında, ayrıca ilişki ve ortaklıklarda gelişmelerin ve sevindirici değişimlerin yaşanması olası. Dengenin yaratılması ve şansın yakalanması olası.

Koç, İkizler, Terazi ve Yay burçlarının da hayatında maddi konularda, ortaklı mallarda ve sağlık konularında güzellikler olacaktır. “Küçük Şans” gezegeni olarak bilinen Venüs bu alanda yapılacak düzeltmeler ve düzenlemeler için olanakların bulunmasına yardımcı olacaktır.

Yengeç, Başak, Oğlak ve Balık burç ve yükselen burçlarının ise, yaşamlarında, sosyal hayatlarında canlanma olması söz konusu. Bu burçlar için yeni sanatsal ve yaratıcı faaliyetlerin başlaması, çocuklarla alakalı iyi gelişmeler, farklı ve tatmin edici dostlukların kurulması Venüs-Akrep döneminin en belirgin tezahürleridir.


Yorumlar

Popüler Yayınlar