Şüphesiz hepimiz temel gereksinimlerimizi karşılamak, çocuklarımızı yetiştirmek ve eğitimlerini sağlamak, sosyal hayatımızı devam ettirmek ve hayalini kurduğumuz pek çok şeyi gerçekleştirebilmek için paraya ihtiyaç duyarız.

Doğum anınıza göre çıkartılan gökyüzü haritalarında, parayla ilişkinizi, hangi kanallardan maddi kazançlar elde edebileceğinizi, hangi dönemlerde refah içinde yaşayıp, hangi dönemlerde maddi zorluklarla karşılaşabileceğinizi anlamak mümkündür.

Paraya bakışınız, kendinize çekme ve tutma yeteneğiniz, doğumdan getirdiğiniz gezegen yerleşimlerinin ve ev başlangıç çizgilerinin, dönemsel değişimler ise, söz konusu zamandaki gezegen hareketlerinin (transit) doğum haritanızdaki etkilerinin analiz edilmesiyle saptanabilir.

Genel olarak bakıldığı zaman Astroloji’de sabit zenginlik ve para göstergeleri vardır. Bu temel prensiplerin yanı sıra, kişiye özel, para ve zenginlik göstergelerinin de incelenmesi önemli ipuçları sağlayabilir.

Venüs, Jüpiter, 2., 5., 8. ve 11.evler para ile alakalı gezegenler ve alanlardır. Ayrıca 6. ve 10.evler de kariyer ve çalışma hayatı ile bağlantılı olduğu için maddi kaynaklarla alakalı olarak kabul edilirler. Venüs ve Jüpiter’in yanı sıra, size özel haritanızda bu evlerde bulunan ve yöneten gezegenler, bu gezegenlerin açıları kuvvetli bir belirleyiciliğe sahiptir. Sonraki paylaşımlarda biraz daha detaya girmek üzere…


Yorumlar

Popüler Yayınlar