Sevgiyi aktarabilme yeteneğini, uyum yaratma kapasitesini ve her insandaki değerlendirme sistemini ifade eden Venüs ile yetersizlik duygusunu, kısıtlamaları, baskıları, hatta sınanmayı sembolize eden Satürn arasında bugün 15:49’da, Terazi ve Kova burçlarında uyumlu bir açı kesinleşiyor. Açı etkisini bugün ve azalarak da yarın hissettirecek.

Şubat ayında kavuşumla başlayan bu ilişkinin zorlayıcı ve önemli bir fazını Mayıs ayının sonlarına doğru, zorlukların aşılmasına yönelik tespitlerin yapıldığı diğer bir fazını ise Temmuz ayının başında yaşadık.

Şimdi geldiğimiz aşamada artık, ilişkilerin, ilişkilerdeki uyumun ve insani değerlerin dengeye oturması, ara rahatlamaların yaşanması söz konusu olacaktır. Terazi burcu da işin içinde olduğu için gerçekten maddi konularda, duygusal bağlantılarda, ortaklıklarda ve sanatta denge ve uyum en temel gereksinim olacaktır.

Özellikle ilişkilerde demokratik, entelektüel alış-verişlerin ve tatminlerin elde edilmesine yönelik, sağduyuya dayanan, kalıcı ve sürdürülebilir adımların atılması çok kıymetli olacaktır.

Açı doğal olarak öncelikle Terazi ve Kova, sonra da İkizler burç ve yükselen burçlarının, yaratıcılık gerektiren konularında, çocuklarıyla ilişkilerinde, kanuni sorunların çözümlenmesinde, dış ülkelerle bağlantılarında ve yüksek öğrenimle alakalı sorunların giderilmesinde çok olumlu etkiye sahiptir.


Yorumlar

Popüler Yayınlar