İkizler ve Başak burcunun yöneticisi Merkür bu sabah 08:11 itibariyle Terazi burcuna geçti. Geri hareketiyle kendinden çok söz ettiren bu en küçük gezegen bu defa da Terazi burcunda Retro yapacak. 27 Eylül sabah saatlerinde Terazi burcunun 25.dercesinde geri hareketine başlayacak, 18 Ekim akşam üstü saatlerinde yine Terazi burcunun 10.derecesinde normal hareketine dönecek. Gölge periyotları ise 6-27 Eylül ve 18 Ekim-3 Kasım arasında olacak. Terazi burcundaki hareketini ise 6 Kasım’da tamamlayarak sonrasında Akrep burcuna geçecek.

Hava elementinden bir burç olan Terazi’de Merkür fonksiyonlarını çok rahat yerine getirir. İletişimde nezaket, zarafet ve uyum yaratmak isteği baskın şekilde kendini gösterir. Empati tarafı kuvvetli bir iletişim tarzının hakimiyeti, uzlaşma olasılıklarının yükselmesine, anlaşıldığımızı hissetmemize yardımcı olur. Sanat, moda, ilişkiler hakkında yayınların çoğalması, yeni eğitim olasılıklarının ortaya çıkması bu dönemde mümkündür. Kadın-erkek ilişkilerinin bu dönemde hızlanması, birliktelikte zihinsel paylaşım ve tatminlerin önem kazanması söz konusu olabilecektir.

Merkür Terazi burcunda olduğu sürece, buradaki hareketinin son günlerinde sadece Pluto ile zorlayıcı bir açı yapacak. Dolayısıyla eğitim, ticaret, seyahatler, kardeşlerle ilişkiler alanında rahat, verimli gelişmeler yaşanabilir.

Terazi burcuyla birlikte İkizler ve Kova burç ve yükselen burçlarının Merkür'ün buradaki hareketi süresince önemli kararlara imza atması, yeni bir eğitime başlaması, pazarlık süreçlerini başlatması, farklı kontratlar yapması, çocuklarıyla ilgili kararlar alması ve yolculuklar yapması kuvvetli olasılıktır.

Koç, Yengeç ve Oğlak burç ve yükselen burçlarının ikili ilişkiler, meslek ve kariyer hayatı, ev ve aile yaşantısı gibi alanlarının aktive olması, bu konularla alakalı çokça konuşmalar yapması, imzalar atması ve eğitimlere başlaması söz konusu olacaktır.

Boğa ve Akrep burç ve yükselen burçlarının sağlıklı yaşam adına yeni kararlar alması, günlük yaşamlarına yeni düzenler entegre etmesi ve çalışma yaşamlarında olumlu değişikliklere gitmesi bu süreçte olasıdır.

Aslan ve Yay burç ve yükselen burçları için, sosyal yaşamda hareketlilik, eğitsel faaliyetler, yolculuklar, arkadaş ve kardeşlerle uzun konuşmalar ve birlikte alınan kararlar söz konusu olabilir.

Başak ve Balık burç ve yükselen burçlarının bireysel ve ortak maddi kararlar alması, bu alanda daha güvenli ve aileye de faydası olan adımlar atması mümkündür.


Yorumlar

Popüler Yayınlar