Bugün sabaha karşı 04:15’de Merkür ve Neptün arasında bir karşıt açı kesinleşti. Bu sene Merkür'ün geri hareketi sebebiyle bu iki gezegenin zorlayıcı karşılaşmalarını pek çok kez yaşadık. Geldiğimiz bu aşamada ise, yanlış anlaşılmaların, illüzyonların, yanıltıcı muhakemelerin, yerine ulaşamayan, havada kalmış iletişimin, dağılmış düşüncelerin, mesnetsiz hayallerin hayatımızda tüm çıplaklığıyla görülmesi söz konusu.

Genel anlamıyla bakıldığında eğitim, ticaret, medya, nakliye gibi sektörlerde yanılsamalardan, dağınıklıktan, gereğinden fazla anlam ve değer yüklemekten kaynağını alan bazı problemlerin yaşanması söz konusu olacaktır. Bireysel düzlemde ise, afaki düşüncelerimizin ve hayallerimizin bulutlar gibi dağılmak zorunda kalışıyla karşı karşıya kalabiliriz.

Etkisini bugün ve çok hafifleyerek yarın da hissedeceğimiz bu açı, etkilerini en fazla İkizler, Başak, Yay ve Balık burçlarının üçüncü 10 gününde doğanların ve yükselenleri ya da herhangi bir astrolojik noktaları bu burçların 20-24 derecelerinde olanların hayatlarında hissettirecek. Zihinsel yapı, davranış biçimleri, ilişkiler ve ortaklıklar, kariyer, aile ve ev hayatı gibi alanlarda, yanlış düşüncelerin, muhakemelerin, gereksiz abartıların, boşuna kutsiyet atfetmenin farkına varmaya, görmeye hizmet eden deneyimlerin yaşanması olasıdır.

Koç ve Terazi burç ve yükselen burçlarının sağlık alanında ve çalışma yaşantılarında bazı gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalmaları mümkündür.

Boğa ve Akrep burç ve yükselen burçlarının sosyal yaşam, arkadaşlıklar ve çocuklarıyla ilgili konularda kendi gerçekçiliklerini sorgulamaları gerekebilir.

Yengeç ve Oğlak burç ve yükselen burçlarının eğitim, hukuki konular ve ticari bağlantılarındaki yanlışları ya da eksikleriyle karşılaşması söz konusu olabilir.

Aslan ve Kova burç ve yükselen burçlarının maddi konularda uzaklaştıkları gerçeklere bir kez daha bakmak zorunda kalması olasıdır. 


Yorumlar

Popüler Yayınlar