Bugün akşam üstü 17:22’de Başak burcundaki Merkür ile Oğlak burcundaki Pluto arasında uyumlu bir açı gerçekleşecek. Açının etkisi bugün ve hafifleyerek yarın hissediyor olacağız. Ocak ayında başlayan bir döngünün son dengelenme fazını yaşayacağımız bu açı iletişim, ticaret, eğitim, zihinsel faaliyetler ve medya alanında yeni kuralların uygulamaya konması, yönetimlerin değişmesi, bu konularla alakalı gücün, yaptırımların kullanılmasıyla alakalı.

Nisan ve Temmuz aylarında zorlayıcı birer fazını atlattığımız bu açı, geldiğimiz aşamada sistemlere, kurumlara, ilişkilere yeniliğin tam olarak entegre edilmesi için yapılacak son rötuş ve denge yaratımı ile bağlantılıdır. Bu uyumlu açının etkisini kullanarak önemli pozisyonlardaki kişilerle görüşmeler yapabilir, sorunlarınızın çözümünde desteklerini rica edebilirsiniz. Düşüncelerin önem ve güç kazandığı bu iki gün süresince fikirlerinizi kabul ettirmek, karşınızdakileri ikna edebilmek her zamankinden daha kolay olacaktır.

Aynı açının edilgen bir yanının olduğunu da unutmamak gerekir. Kendiniz de daha kolay ikna olabilir ve normalde kabul etmekte zorlanacağınız teklif ve konularda kabullenici olabilirsiniz.

Bu açı aynı zamanda gizli kalmış üstü örtülmüş bazı konuların da kolayca aydınlanmasına yardımcı olma özelliğindedir. Diğer yandan kendi iç dünyamızı anlamak, derinlerimize bakmak ve kendi düşünce sistemimizi daha net kavramak için de önemli bir fırsat olarak kullanılabilir.

Bu açıdan Boğa, Başak ve Oğlak burç ve yükselen burçları son derece olumlu şekilde etkileneceklerdir. Bedensel görünüm ve sağlık, davranış kalıpları, hukuki konular, seyahatler, çocuklar, yaratıcı faaliyetler ve yüksek öğrenimle alakalı gelişime hizmet eden konuşmalar, haberler ve girişimler söz konusu olabilir.

Koç, Aslan ve Yay burç ve yükselen burçlarının kariyer ve çalışma hayatını maddi yönden olumlu şekilde etkileyecek deneyimler yaşaması olasıdır.

İkizler, Terazi ve Kova burç ve yükselen burçlarının ise, maddi konularda güç kazanmaları, sağlıkla ilgili çözümler bulmaları beklenebilir.

Yengeç, Akrep ve Balık burç ve yükselen burçlarının sosyal ve insani ilişkilerinde, ortaklıklarında, önemli, olumlu ve gelişime hizmet eden karar ve konuşmaların olması mümkündür.


Yorumlar

Popüler Yayınlar