Bugün 3 Yükselen Burcun Tepe Noktalarına daha bakarak bu seriyi böylece tamamlamış olacağız. Tepe Nokta’nızı www.astro.com adresindeki ücretsiz uygulamayı kullanarak bulabileceğinizi bir kez daha hatırlatmak istiyorum, (Tepe Noktası tablolarda “MC” sembolü ile gösterilir). Yükselen Burç’ta olduğu gibi burada da gezegenler varsa, durum, davranış biçimleri, seçimler ve beklentiler değişkenlik gösterecektir.

Diğer yandan ben buradaki paylaşımlarda Yükselen Burçlara göre yazıyorum. Eğer Türkiye’de doğduysanız, istisnai durumlar olmakla beraber, genellikle Tepe Noktası Yükselen Burcunuz ile aynı nitelikteki ve farklı elementteki, bir önceki burçtur. Yine de hesaplamanızı ve Tepe Noktası (MC) burcunuzu bulmanızı tavsiye ederim.

Yükselen Oğlak – Tepe Noktası Terazi

Terazi Tepe Noktası’nda olduğu zaman, insan ilişkileri öne çıkar, çalışanlar ve iş arkadaşlarıyla uyumlu ve diplomatik ilişkiler yaratmak önemlidir. Toplum içinde, zarif, estetik duyarlılığı gelişkin, uyum yaratan ve diplomatik bir insan olarak tanınmak isterler. Ortak çalışmalar, dengeli alış-verişler arayışı iş yaşantısında önemlidir. Onaylanma ve beğenilme ihtiyacı biraz zorlayıcı olabilir ve suiistimale açıklık yaratabilir. Venüs'ün yönetiminde olan bu nokta, moda, sanat, iç mimari, arabuluculuk, danışmanlık ve bazen de hukuk alanında seçimlere yönlendirir. Güzellik endüstrisi, tekstil, küratörlük ve özellikle dar çerçeveli, bire-bir çalışılan işler başarılı olarak, rahatlıkla ilerleyebilecekleri alanlardır. 

Yükselen Kova – Tepe Noktası Akrep

Tepe Noktası Akrep burcunda olanlar, güçleri kullanabilecekleri ve çalıştığı kurumun veya yöneticinin gücünden faydalanabilecekleri meslekleri tercih ederler. Toplum içinde, önemli, saygın, onurlu ve prestijli bir kimlikle tanınmak isteğindedirler. Derin ve analitik düşünmeyi ve davranmayı gerektiren pek çok alanda kendilerini rahatça ortaya koymaları olasıdır. Çalışmaya başladıkları andan itibaren, yükselmek, güçlü bir pozisyona gelmek hedefleri haline gelir. Özgün metotlar geliştirmek, yeniyi adapte etmek için eskiyi yıkmak eğilimleri vardır. Büyük ölçekli şirketlerde çalışmak hem güvende hissetmelerine hem de başarılı olmalarına yardımcıdır. Finans, bankacılık, kimya, denizcilik, petrol, jeoloji, madencilik başarılı olabilecekleri alanlardır.

Yükselen Balık – Tepe Noktası Yay

Tepe Noktası Yay burcunda olanlar, mesleki seçimlerinde kendi bilgilerini arttırabilecekleri ve kullanabilecekleri, ilerlemelerine olanak tanıyan pozisyonları tercih ederler. Neşeli, iyimser ve özgürlükçü bir çalışma şekline sahiptirler. Olayları globalleştirmeye ve sentezlemeye eğilimli yapıların detayları atlamalarına ve sorunlara neden olabilir. Yay burcu da Değişken nitelikte olduğu için birden fazla işi aynı yanda yapabilme yeteneğini kazandırır. Özellikle dış ülkelerle bağlantılı işlerde başarılı olma şansları çok yüksektir. Akademik kariyer ve eğitim sektöründe de mutlu olup, ilerleyebilirler. Dış ticaret, medya ve yayıncılık, turizm ve seyahat, ilahiyat ve hukuk başarılı olabilecekleri alanlardır. 

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar