Bugün 3 Yükselen Burcun Tepe Noktalarına daha bakacağız. Tepe Nokta’nızı www.astro.com adresindeki ücretsiz uygulamayı kullanarak bulabileceğinizi bir kez daha hatırlatmak istiyorum, (Tepe Noktası tablolarda “MC” sembolü ile gösterilir). Yükselen Burç’ta olduğu gibi burada da gezegenler varsa, durum, davranış biçimleri, seçimler ve beklentiler değişkenlik gösterecektir.

Diğer yandan ben buradaki paylaşımlarda Yükselen Burçlara göre yazıyorum. Eğer Türkiye’de doğduysanız, istisnai durumlar olmakla beraber, genellikle Tepe Noktası Yükselen Burcunuz ile aynı nitelikteki ve farklı elementteki, bir önceki burçtur. Yine de hesaplamanızı ve Tepe Noktası (MC) burcunuzu bulmanızı tavsiye ederim.

Yükselen Terazi – Tepe Noktası Yengeç

Yengeç Tepe Noktası’nda olduğu zaman, insan ilişkileri öne çıkar, çalışanları ve iş arkadaşlarını korumak önemlidir. Toplum içinde, zarif, geleneklere, aileye ve milli değerlere önem veren bir insan olarak tanınmak isterler. Duygusal hassasiyet iş yaşantısında biraz zorlayıcı olabilir ve suiistimale açıklık yaratabilir. Ay'ın yönetiminde olan bu nokta, mesleki yaşamda da bazen Ay fazları gibi dalgalanmalara, iniş-çıkışlara neden olabilir. Hedef koymakta problem yoktur ama hedefe ilerlerken zorlanmalar yaşanabilir. Emlakçılık, otelcilik, çocuklarla alakalı işler, kadın sağlığına hizmet, yiyecek-içecek endüstrisi ve gastronomi en başarılı ve mutlu olacakları alanlardır.

Yükselen Akrep – Tepe Noktası Aslan

Tepe Noktası Aslan burcunda olanlar, yönetici olabilecekleri, kural koyarak, insanları idare edebilecekleri meslekleri tercih ederler. Toplum içinde, önemli, saygın, onurlu ve prestijli bir kimlikle tanınmak isteğindedirler. Dominant ve değişime dirençli bir yapı sergilemeleri de olasıdır. İlk işe girdikleri andan itibaren, gözleri her zaman en yukarıdaki koltuktadır. Üst pozisyonlara ulaştıklarında, babacan, koruyucu ancak demokrasiye pek de itibar etmeyen bir yönetici profili görmek olasıdır. Fakat her yaptıkları işi, asaletle, en iyi versiyonuyla tamamlamak ve öyle bilinmek arzuları kuvvetlidir. Sahne sanatları, her sektörde idarecilik ve yöneticilik, borsa başarılı ve mutlu olabilecekleri alanlardır.

Yükselen Yay – Tepe Noktası Başak

Tepe Noktası Başak burcunda olanlar, mesleki seçimlerinde detaylara ve mükemmeliyet ihtiyaç duyulan pozisyonlarda başarılı olurlar. Çalıştıkları ortamda sağlık, temizlik ve düzen son derece önemlidir. Yaptıkları her işi en iyi şekilde, en kusursuz şekliyle yapmaya çalışmaları, bazen detaylarda takılmalarına ve ileri gitmelerinin gecikmesine neden olabilir. Finansal konularda son derece başarılıdırlar. Maddi hesapları ve değerlendirmeleri tüm ayrıntılarına kadar kontrol altında tutabilme yetenekleri vardır. Hizmet sektörü, temizlik ve hijyen işleri, organik beslenme, sağlık sektörü, muhasebe, sekretarya çalışmaları başarılı ve mutlu olup, ilerleyebilecekleri alanlardır.


Yorumlar

Popüler Yayınlar