Aşkın, sanatın, estetik duyarlılığın ve paranın sembolü Venüs bugün 07:28 itibariyle yöneticisi olduğu Terazi burcuna geçti. 10 Eylül tarihinde Akrep burcuna geçinceye kadar buradaki hareketine devam edecek.

Venüs yöneticisi olduğu Terazi burcunda doğal olarak çok iyi çalışır. Buradaki yolculuğu sırasında, Jüpiter ve Satürn de Hava elementinden Kova’da bulunduğu için bu önemli gezegenlerle iyi açılar yapacak. Diğer kişisel gezegenlerle de büyük açılar oluşturmamakla birlikte bazı düzeltmelere ve estetik dokunuşlara yarayacak bağlantılar yapacak. Yalnızca yolculuğunun sonuna doğru Pluto ile zorlayıcı açısı var. Dolayısıyla bu dönemde gerek estetik ve maddi değerler gerekse ilişkiler alanında rahat hatta pek çoğumuz için de iyi günler söz konusu.

Venüs'ün Terazi’deki hareketi kadın-erkek ilişkilerinde, ortaklıklarda, diplomaside olumlu gelişmelere ve yeni başlangıçlara yardımcı olacaktır. Maddi alanda dengeli, gerçek değerleri ölçüp tartabileceğimiz fırsatlar yakalamamız, pek çok şeyin gerçek değerini rasyonel şekilde anlamamız mümkün olacaktır. Finansal piyasalarda biraz daha denge ve gerçekçiliğin hakimiyeti olasıdır.

Sanatın her kolu ve moda alanında da gelişmelerin olması, odağımızın bu alana çevrilmesi, yaratıcılık alanında biraz daha faal olmayı istememiz de muhtemeldir.

Venüs’ün bu konumu en fazla Terazi burcunun etkilenmesinde önemli rol oynayacak. Terazi burçları ve yükselen burçları için yeni ilişkilere adım atmak, var olan ilişkinin daha güvenilir ve tatminkâr bir hale gelmesi gibi iyicil etkiler görmek mümkün.

Diğer Öncüler, Koç, Yengeç ve Oğlak burç ve yükselen burçları için, mesleki yaşamda ve aile hayatında, ayrıca ilişki ve ortaklıklarda gelişmelerin ve sevindirici değişimlerin yaşanması olası.

Boğa, Başak, Akrep ve Balık burçlarının da hayatında maddi konularda, ortaklı mallarda ve sağlık konularında güzellikler olacaktır. “Küçük Şans” gezegeni olarak bilinen Venüs bu alanda yapılacak düzeltmeler ve düzenlemeler için olanakların bulunmasına yardımcı olacaktır.

İkizler, Aslan, Terazi, Yay ve Kova burç ve yükselen burçlarının ise, yaşamlarında, sosyal hayatlarında canlanma olması söz konusu. Bu burçlar için yeni sanatsal ve yaratıcı faaliyetlerin başlaması, çocuklarla alakalı iyi gelişmeler, farklı ve tatmin edici dostlukların kurulması Venüs-Terazi döneminin en belirgin tezahürleridir. 

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar