Dün Başak burcuna geçen Ay bugün ve yarın akşamüstü saatlerine kadar buradaki hareketine devam edecek. Başak burcundaki Ay, duyguların analiz edilmesine, günlük yaşamda hizmet, hijyen, temizlik ve sağlık konularının ön plana çıkmasına neden olur. Duygularını yaptıklarıyla, hizmetiyle ifade eden Başak burcu detaylara verdiği önemle tanınır.

Doğum haritalarımızda Başak burcu tarafından yönetilen alanlarda daha çok çabalayan, organize ve dikkatli yaklaşımlarımız söz konusudur. Yapabildiğimizin en iyisini yapmak, emek vermek hayatın bu alanları için doğaldır.

Ancak mükemmele ulaşmak isteği, detaylara takılarak ilerleyememek bu pozisyonun en belirgin zorlukları arasında sayılabilir. İnce eleyip sık dokumak zaman ve enerji kaybına neden olarak, stres kaynağı haline de gelebilir.

Ay'ın bu pozisyonu tüm İkizler, Başak, Yay ve Balık burç ve yükselen burçlarının bedensel sağlık, davranışlar, ikili ilişkiler, kariyer ve aile hayatlarının aktive olmasında etkilidir. Bu burçlar için bu alanlara yönelmek, daha fazla emek harcamak ve mükemmeli yakalamaya çalışmak söz konusu olacak. Ayrıca her zamankinden daha hassas bir ruh hali ve kırılganlık da mümkündür.

Boğa, Yengeç, Akrep ve Oğlak burçları için oldukça olumlu, sosyallik getiren, neşeli ve aktif olacakları günler söz konusudur. Koç ve Terazi burç ve yükselen burçlarının günlük yaşamlarını organize etmek, düzenlemeler yapmak için fırsatları olacaktır. Aslan ve Kova burç ve yükselen burçları ise ortak ve bireysel maddi konularla ilgili revizyonlarla ilgilenebilirler.


Yorumlar

Popüler Yayınlar