Çarşamba gününden bu yana Koç burcunda hareketini devam eden Ay, çoğumuzda hızlanmak isteği, telaş hali, biraz da sabırsızlık yaratır. Zodyak’ın ilk burcu olan Koç, başlangıçları ve girişimleri sembolize eder.

Koç’un yöneticisi Mars şu anda Başak’ta olduğu için, biraz daha düşünerek, detaylara dikkat ederek hareket etmemiz olası. Ancak Koç ve Başak uyumlu olmadıkları için bu durum bir şeyleri yeterince hızlı yapamıyormuşuz ya da detayları atlıyormuşuz hissinin doğmasına neden olabilir.

Ay’ın bu pozisyonu Öncü burç ve yükselen burçlarda yani Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak’ta duygusal dalgalanmalar ve tepkisel reaksiyonlara neden olabilir. Özellikle dış görünüş, ilişkiler, kariyer ve aile bağlarıyla alakalı kararlarda ve olaylarda sıkıntılar olabilir.

İkizler, Aslan, Yay, Kova burçları ve yükselen burçları Ay Koç burcundayken kendilerini rahat ve enerjik hissederler. Hayatlarındaki akış kesintisiz ve bekledikleri gibi olur. Boğa, Başak, Akrep ve Balık burç ve yükselen burçları ise, aksaklık ya da hata gördükleri bazı şeyleri düzeltme, rayına sokmak için denemeler yapmak isteyeceklerdir.


Yorumlar

Popüler Yayınlar