Bugün öğlen saatlerinde (11:51) Yengeç burcundaki Güneş ile Balık burcundaki Neptün arasında son derece uyumlu bir açı kesinleşiyor. Bu açının etkilerini bugün ve azalarak yarın da hissediyor olacağız.

Su elementinde meydana gelen bu açı, şefkat, merhamet, sevgi, ilahi aşk, yardımlaşma, kayırma, inayet gibi temaların hayatımızda daha yoğun olarak hissedilmesinde etkili olacaktır. Bugün dualara, ibadete ve meditasyona zaman ayırmak bizlere her zamankinden daha iyi gelecektir.

Özellikle aile kavramının çok gündemimizde olması, kutsal bildiklerimizi korumak için daha fazla istek hissetmek, bütünün hayrına olacak şekilde hareket etmek isteyebiliriz.

Bu açı, Yengeç, Balık ve yanı sıra Akrep burç ve yükselen burçlarının kendilerini çok iyi hissetmelerine, ruhsal enerjilerinin yükselmesine yardımcı olacaktır. Ayrıca Toprak elementinden, Boğa, Başak ve Oğlak burç ve yükselen burçlarının da olumlu deneyimlerle karşılaşması söz konusu olabilecektir.

Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay ve Kova burç ve yükselen burçlarının kariyer, aile, maddi konular ve sağlık alanında bazı düzeltmeler yapmak, daha iyisi için adım atmak için şansları olabilir.


Yorumlar

Popüler Yayınlar