Bugün 16:34’de Aslan burcunda dişil ve eril sembolizmanın başrol oyuncuları Venüs ve Mars bir kavuşum kesinleştirecekler. Bu açı yarın ve azalarak ertesi gün de etkilerini devam ettiriyor olacak. Doğal olarak önce Aslan burç ve yükselen burçlarının yoğun şekilde etkilenmesi söz konusu. Diğer Sabitler, Boğa, Akrep ve Kova burç ve yükselen burçlarının da en önemli hayat alanları, ikili ilişkiler, kariyer ve aile bağları aktive olacaktır.

Venüs-Mars kavuşumu ikili ilişkilerde aktif olmak, inisiyatif almak ihtiyacını arttırır. Bedensel paylaşım ihtiyacının da her zamankinden daha fazla hissedilmesi söz konusu olabilir. Gereğinden fazla direkt, nezaket kurallarını aşan yaklaşımlar kontrol edilmezse rahatsız edici seviyelere ulaşabilir.

Bu transit kişisel gezegenlerle ve noktalarla temas halinde olursa cazibeyi, samimiyeti ve ilişki kurma ihtiyacını da yükseltir. Ölçülü olmak kaydıyla hem sosyal hem de romantik bağlar kurmak, yeni ilişkilere girmek için ideal günlerdir.

Yanı sıra, yaratıcılığın yükselmesi, sanata enerji harcama isteğinin artması olasıdır. Estetik amaçlı bedensel faaliyetlere başlamak, mesela dans, fitness gibi faaliyetler için de son derece uygundur.

Koç ve Terazi burç ve yükselen burçlarının sosyal yaşamlarında büyük canlılık, yaratıcı faaliyetlerinde artış ve çocuklarıyla geçirecekleri güzel zamanlar söz konusu olacaktır.

İkizler ve Yay burç ve yükselen burçları için seyahat etmek, sanatsal alanda eğitim ve kardeşlerle geçirilecek çok eğlenceli ve aktif zamanlar yaşamak mümkündür.

Yengeç ve Oğlak burç ve yükselen burçlarının ortak ve bireysel maddi konularda hızlı ve şanslı fırsatlar yakalaması, cinsel hayatlarının ivme kazanması olasıdır.

Başak ve Balık burçlarının sağlık alanında dikkatli olmaları gerekir, ama günlük yaşamlarında yapacakları dokunuşlar çok tatmin edici olacaktır.


Yorumlar

Popüler Yayınlar