Bugün sabaha karşı 04:40’da Aslan’daki Mars ile Boğa’daki Uranüs arasında zorlayıcı bir açı kesinleşti. Bu açının etkisini bugün ve azalarak yarın da hissediyor olacağız.

Mars-Uranüs karesi kısıtlamalar ve otoriteye karşı duruşu, direnişi ve isyanı sembolize eder. Plansız-programsız hareket etmek, sabırsızlık, ani ve çok sıra dışı tepkiler, şiddete her zamankinden daha fazla eğilim, uzlaşmaktansa yıkım enerjisi üzerine yoğunlaşma görülebilir.

Bu açı kaynağını bu senenin Ocak ayının ortalarında kesinleşen Mars-Uranüs kavuşumundan alıyor. O dönemde, yine benzer temaları içeren, yanı sıra, şiddete eğilimli isyankar tutumları, maddi konulardan kaynağını alan anlaşmazlık ve çatışmaları, teknolojiyle alakalı konuları da içine alıyor. Bu temalarla bağlantılı olarak ara denge dönemini Mayıs ayının ilk yarısında yaşadık. Hayatınızda bu tarihte başlamış ve hala giderilememiş sorunlar varsa, şimdi bunların daha aktif ve çok daha fazla enerji ve çaba bekleyen şekilde gündemi alması söz konusu olacaktır.

Bu açı doğal olarak Boğa ve Aslan burçlarının yanı sıra Akrep ve Kova burçlarının ortasında doğanları, yükselen burçları ya da herhangi bir astrolojik ögeleri, 11-15 derece bu burçlarda olanları çok yoğun şekilde etkileyecektir. Bedensel sağlık, davranışlar, ikili ilişkiler, kariyer, aile, ebeveynler ve ev hayatı ile alakalı sorunlar, çatışmalar ve blokajlar can sıkıcı bir hal alabilir. Ani karar almamak, boş yere direnmemek, enerjiyi kontrol etmek faydalı olacaktır.

Koç burç ve yükselen burçlarının aileyle bağlantılı maddi konulara, İkizler ve Balık burç ve yükselen burçlarının yakın çevreden gelebilecek gizli düşmanlıklar, sağlık, günlük çalışma hayatıyla alakalı aksaklıklarla karşılaşması olasıdır. Yengeç ve Terazi burç ve yükselen burçlarının arkadaşlarla maddi konulara girmemeye dikkat etmesini önermek isterim.

Başak ve Yay burç ve yükselen burçlarının dini konularda, yurtdışı bağlantılarda ve kronikleşmiş rahatsızlıklarla alakalı sıkıntılı durumlar yaşaması söz konusu olabilir. Akrep ve Kova burç ve yükselen burçları için aile, ev hayatı, toplumsal yaşam, kariyerle bağlantılı ortaklık-evlilik konularını da ilgilendiren beklenmedik sorunlarla karşılaşmaları söz konusu olabilir.


Yorumlar

Popüler Yayınlar