Bugün sabah 10:41’de üçüncü kez İkizler burcundaki Merkür ile Balık burcundaki Neptün arasında bir kare kesinleşti. Merkür’ün geri hareketi nedeniyle bu sene üç kez yaşadığımız bu açı bize sanki bir şeyleri hatırlatmak, gerçekleri sezgileri kullanarak ama rasyonellikten kopmadan bulmamız için zorunluluklar yaratıyor.

Pek çoğumuzun hayatında Mart ayının son günlerinde başlamış meselelerle bağlantılı bu açının kritik bir evresini 23 Mayıs ve 5 Haziran’da geçirdik. Şimdi tekrardan çatışmalar yaratan, eksiklerimizle, unuttuklarımızla ve sorumsuzluklarımızla karşılaşacağımız birkaç gün bizi bekliyor.

Bu açının, çok önemli bir fazını da Ağustos ayının sonlarında yaşıyor olacağız. Dolayısıyla o zamana kadar kendi “gerçeğimiz”le karşılaşmak, bütünün hayrına olacak şekilde, şefkat ve merhametle hayatımıza bunu almak ve gerekli değişiklikleri yapmak için vaktimiz var.

Yalın anlamıyla bakıldığı zaman bu açı, zorlayıcı bir iletişime, alınganlıklara, lafların yanlış yere gitmesine, karmaşık, netleştirilmesi güç düşüncelere ve mesnetsiz muhakemelere işaret eder. Özellikle eğitim, seyahat, yasal konular gibi alanlarda, dikkati toplamak, detayları atlamamak için daha fazla çaba göstermek kıymetli ve faydalı olacaktır. Bu açının etkisi, önce İkizler ve Balık, sonrasında Başak ve Yay burç ve yükselen burçları için daha yoğun ve hayatlarının önemli alanlarında hissedilebilecektir.


Yorumlar

Popüler Yayınlar