Bugün öğlen 12:39’da Yengeç’teki Merkür ve Boğa’daki Uranüs arasında altmışlık bir açı kesinleşecek. Her iki gezegen de teknoloji, haberleşme, akıl mantık sembolizmalarını taşırken, Boğa ve Yengeç burçları da güvenlik konusunda büyük bir ortak paydaya sahiptir.

Nisan ayının sonlarında Boğa burcunda yaptıkları kavuşumla başlayan bu döngü, geniş platformda maddi alandaki ve teknolojik konulardaki güvenlik açıklarının kapatılmasına yönelik bazı fırsatların yaratılabileceğine işaret etmekte. Bireysel olarak bakıldığında ise, aile, korumacılık ve birikimlerin akıllı şekilde değerlendirilmesi, verimli yatırımlar yapılmasıyla alakalı olarak kabul edilebilir.

Koç ve Terazi burç ve yükselen burçları için, kariyerden ve aileden gelen kaynakların güvenli şekilde değerlendirilmesi için yeni kararların alınması, konuşmaların yapılması olasıdır.

Boğa ve Akrep burç ve yükselen burçlarının yakın çevrelerindeki ilişkilerinden faydalanarak, kendi kişisel gelişimlerine ve ikili ilişkilerine yardımcı olacak, hizmet edecek yeni bilgiler edinmesi, somut, elle tutulur faydalar sağlaması olasıdır.

İkizler ve Yay burç ve yükselen burçları çalışma hayatından gelen, ortak ve bireysel kaynaklarla alakalı işe yarar bazı gelişmelerin olması, fırsatların yakalanması mümkündür.

Yengeç ve Oğlak burç ve yükselen burçlarının arkadaşlarından, sosyal bağlantılarından faydalanarak bazı yatırımlara girmesi, kaynaklarını arttırması ve çocuklarıyla alakalı sorunların sürpriz bir şekilde çözüm bulması mümkün olacaktır.

Aslan ve Kova burç ve yükselen burçlarının kariyer ve çalışma hayatlarında gelişime yönelik, beklenmedik maddi katkılar sağlayacak fırsatları yakalaması, ailevi konularda da çözüm üretmesi söz konusu olacaktır.

Başak ve Balık burç ve yükselen burçlarının sosyal bağlarla gelen, şanslı ve yaratıcı bazı maddi girişimlerde bulunması, yatırımlarından kazançlı çıkması olasıdır.


Yorumlar

Popüler Yayınlar