Bugün akşam saatlerinde (22:46) tanrıların habercisi Merkür ile büyük şans gezegeni Jüpiter arasında son derece uyumlu bir açı kesinleşecek. Bu açının etkisini yarın da hissediyor olacağız.

Bu açı kaynağını bu senenin Mart ayının başlarında Kova burcunda gerçekleşen kavuşumdan alıyor. Önemli ve stres yaratan bir fazını ise, Mayıs ayının ilk günlerinde yaşadık. Şimdi geldiğimiz aşamada ise birazdan bahsedeceğim konularda bir stabilizasyonun sağlanması, sorunların halledilmesi ve uyumun yakalanması söz konusu olabilecek.

Eğitim, yolculuklar, ticaret ve haberleşme alanında bazı gelişmelerin yaşanması, faydalı ve verimli anlaşmaların yapılması, bireysel düzlemde akıllı ve bütünün hayrına olan, özellikle aileyi ilgilendiren kararların alınması söz konusu olabilecektir. Yine de bu iyicil açının etkisi altında bile, sezgi ve duyguların rasyonelliği bastırmasına, detayların atlanmasına ve öznellikten kaçınmaya dikkat etmek önemli olacaktır.

Bu olumlu açıdan en iyi şekilde, Yengeç, Akrep ve Balık burç ve yükselen burçları etkilenecektir. Yeni yolculuk planları, çocuklarla ve yaratıcılıkla alakalı gelişme odaklı eğitimler, yurt dışı ticari bağlantılar olasıdır.

Koç, İkizler, Başak, Terazi, Yay ve Oğlak burç ve yükselen burçlarının kariyer, kişisel gelişim, ikili ilişkiler ve ailevi yaşamla alakalı olumlu yeni kararlar almaları, verimli konuşmalar yapmaları muhtemeldir.

Boğa burç ve yükselen burçları sosyal çevreleri, arkadaşları ve kardeşleriyle güzel bir iletişim kurarak oldukça iyicil sonuçlar elde edebilirler.

Aslan ve Kova burçları için maddi konularda ve günlük yaşamda güzel gelişmeler yaşamaları olasıdır. 

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar