Bugün akşam saatlerinde (20:14) iletişim kurma şeklimizi, düşünce formasyonumuzu sembolize eden Merkür ile derinlikleri, yoğunluğu ve gücü sembolize eden Pluto arasında zorlayıcı bir açı meydana gelecek. Bu gece ve yarın etkisini hissedeceğimiz bu açı aslında kaynağını bu senenin ilk günlerindeki kavuşumdan alıyor. O günlerde başlayan, tahakküme yakın, sert, belki de bilinçdışını harekete geçiren bir rüya, iletişim ya da okumalar söz konusu olabilir.

Açının önemli bir fazını da Nisan ayının ikinci yarısında çatışmalı bir şekilde geçirdik. Bu zorlayıcı açı derin düşünceleri, ısrarcı bir iletişim şeklini ifade eder. Eski hatıraların yüzeye çıkması, zihninizin unutmak istediğiniz konularla meşgul olmak zorunda kalması, sizin rahatsızlık hissettiğiniz travmatik deneyimlerinizi hatırlatacak bazı şeylere maruz kalmanız söz konusu olabilir.

Özellikle Yengeç-Oğlak ikilisinin yanında, burcu ve yükselen burcu Koç ve Terazi olanların da bu açıdan biraz stres hissetmeleri mümkün.

Bu açının etkisi altındayken, iletişimde ısrarcı, karşınızdakileri ikna etmek, istediğiniz noktaya getirmek ve dediklerinizi yaptırmak yönünde fazla baskıcı olmamak için kontrollü olmalısınız. Açı etkisini edilgen olarak da gösterecektir. Yani siz de kendinizi herhangi bir manipülatif etki altında olup olmadığınız konusunda kontrol etmelisiniz.


Yorumlar

Popüler Yayınlar