Bu akşam 22:26’da Aslan burcundaki Venüs ile Boğa burcundaki Uranüs arasında zorlayıcı bir açı kesinleşecek. Bu açının etkilerini bu gece ve yarın hissediyor olacağız. Nisan ayında Boğa burcundaki kavuşumla başlayan bu ilişki, bugün bir sorgulama ve bundan doğan çatışmalar aşamasına geldi. Sabit ve dominant burçları içine aldığı için enerjinin sert ve yıkıcı olabileceğini de hatırlatmak isterim.

Bu açı özellikle Boğa ve Aslan burçlarının yanı sıra, Akrep ve Kova, ikinci haftasında doğanları, yükselen burçları ya da herhangi bir astrolojik noktaları 9-13 derece arasında olanları daha yoğun olarak etkileyecektir.

Venüs-Uranüs karesi maddi konularda ve ilişkilerde ani, beklenmedik reaksiyonlar, karşılaşmalar ve gerginlik yaratan durumlar yaşanmasında etkili olabilir. Bu deneyimler, hem Uranüs’ün işin içinde olması, hem de açının kare olması nedeniyle genellikle harekete geçme gereksinimi yaratacaktır.

Maddi alanda ve ilişkilerde ani, hiç beklenmeyen bazı değişimlerin yaşanması sonucu ortaya çıkan tansiyona dayanamayan her türlü organizmanın çözümü kopartıcı, yıkıcı tarafta bulması olasıdır. Ani bitişler, kayıplar olmasını istemiyorsak, inatlaşmamayı, kendimizi kontrol etmeyi ve baskıcı olmamayı seçmeliyiz. Bunun yanı sıra büyük ölçekte, finansal alanda, borsada, teknolojide bazı anarşist eylemlerle karşılaşmak ve bunların sonucunda maddi kayıplara da uğramak da olasıdır.

Aslında Nisan ayında hissedilen ilk problemli, sinyal veren yapılanmaların daha elle tutulur, gözle görülür hale gelerek, bizleri gerçekten harekete geçmeye zorlayan bir formasyon söz konusudur.


Yorumlar

Popüler Yayınlar