Dün ve bugün Boğa burcunda yoluna devam eden Ay yarın da (8 Haziran Salı) 18:05 itibariyle boşlukta kalmaya başlayacak ve 21:47’de İkizler burcundaki hareketine başlayacak.

Yarın sabah 07:48’de Boğa’daki Ay ile Balık’daki Neptün arasında altmışlık bir açı kesinleşecek. Sabah özellikle maddi konulardaki duygusal güvenlik ihtiyacımızla alakalı gelişmeler yaşanabilir. Ayrıca merhamet ve şefkat hislerimiz çok kuvvetli olacağı için birilerine yardım eli uzatmak ya da yardım etmek için son derece olumlu zamanlar olduğunu söylemek gerekir.

Öğlen 14:31’de Ay ve Pluto arasında kesinleşen üçgen açı da maddi konularda daha stratejik davranarak, güçlü olabileceğimizi, planlı, programlı hareket etmenin en iyi savaşma yöntemlerinden biri olduğunu bize hatırlatan deneyimleri önümüze getirebilir.

Akşam saatlerinde (18:05) kesinleşen Ay-Mars altmışlığı ise, mücadeleci ama gücünü kontrol etmeyi de iyi beceren bir ruh haline girmemize, özellikle duygusal ve maddi alanda gücümüzü geri kazanabileceğimizi gösteren fırsatları taşıyor.

Yarınınız güzel geçsin,


Yorumlar

Popüler Yayınlar