Dün akşam saatlerinde Balık burcuna geçen Ay, bugün ve yarın akşam saatlerine kadar buradaki hareketine devam ederek, duygusal yanımızın daha ön planda olmasına, sezgilerimizi daha yoğun hissetmemize neden olacak.

Temel sembolizması duygular ve sezgiler olan Balık burcundaki Ay'ın hareketi sırasında bu burç tarafından yönetilen alanlarda aktif olmak ve odaklanmak isteğinde ve ihtiyacında oluruz. Balık burcu ve Ay birlikte son derece rahattırlar. Duyguların akışkan olduğu ve rahatça paylaşılabildiği, hatta biraz fazla baskın olduğu dönemlerdir.

Haritada Balık burcunun yönetimi altında olan hayat alanlarında, hepimiz daha duygusal, şefkatli ve çabuk incinmeye eğilimli oluruz. Yani Neptün etkisi altındaki bu alan biraz da herkesin ilahi değerleri ile bağlantılıdır. Toleransımızın ve empati yeteneğimizin öne çıktığı bu alanda bazen de savunmasız ve kadere açık yaklaşımlarımız olur. Dolayısıyla belki de bu hayat alanındaki yaklaşımları zarar görmemek adına biraz daha kontrol edebilir olmamızda yarar olabilir.

Ay Balık burcundayken doğal olarak Balık yükselen burç ve burçlarının hassasiyetleri, kırılganlıkları daha fazla olacaktır. Ama yine de kendileriyle ilgilenmek için zaman ve enerji bulabilirler.

Diğer Değişken burçlar İkizler, Başak ve Yay burç ve yükselen burçlarının temel hayat alanlarında hızlanma söz konusu olacaktır. İkili ilişkiler, ortaklıklar, aile ve ev yaşamı, kariyer ve mesleki yaşam bu 2 gün içerisinde daha fazla dikkat ve konsantrasyon gerektirebilir.

Koç, Aslan, Terazi ve Kova yükselen burç ve burçlarının maddi konularda bazı ufak girişimlerde bulunmaları, bütçede güncellemeler yapmaları, günlük yaşamı düzenlemeleri ve biraz da daha fazla çalışmaya gereksinimleri olması söz konusu olabilir.

Boğa, Yengeç, Akrep ve Oğlak burç ve yükselen burçlarının ise ruhen daha pozitif, paylaşımcı bir durumda olması mümkündür. Sosyalleşmek, biraz gezmek, uzun sohbetler yapmak ve kitap okumak için ideal günlerdir.


Yorumlar

Popüler Yayınlar