Bugün Terazi burcunda hareketine devam eden Ay yarın (20 Haziran Pazar) 13:50 itibariyle boşlukta kalmaya başlayacak ve 14:57’den itibaren Akrep burcuna geçecek.

Yarın sabah 08:38’de kesinleşen Ay-Pluto karesi günü biraz gergin karşılamamıza neden olabillir. Özellikle hakimiyet kurmak isteyen, manipülatif bir davranış şekli içinde olabilir ya da böyle bir davranış biçimine maruz kalabiliriz. Kısa süreli bir etki olduğu ve arkasından (13:53) da Güneş-Ay arasında uyumlu bir açı kesinleşeceği için toleranslı olmakta fayda var. Öğlen saatlerindeki bu Güneş-Ay açısı güzel bir tatil günü geçirmek, yüksek bedensel ve ruhsal enerjiyle ilişkileri sağlamlaştırmak için fırsatları da beraberinde getiriyor.

Yarının önemli astrolojik göstergelerinden bir tanesi de Balık burcundaki Jüpiter’in saat 18:06 itibariyle geri hareket etmeye başlaması. Bu konuda yarın ayrıca bir paylaşım yapacağım, birlikte bakarız.

Hemen arkasından (18:36) gelen Ay-Jüpiter uyumlu açısı da iyimserliğin yükselmesine, duygusal paylaşımların artmasına yardımcı olacaktır. Ancak bu açının etkisi altında aşırı beklentilere girmemek yerinde olur çünkü gecenin ilerleyen saatlerinde (00:31) kesinleşen Ay-Mars karesi gerginlik ve çatışmalara işaret ediyor. Öfke kontrolü, olumsuzluk içeren duyguların yüzeye çıkması söz konusu olabilir.

Yarınınız güzel geçsin,


Yorumlar

Popüler Yayınlar