Bugün akşam üstü Kova burcuna geçen Ay yarın (27 Haziran Pazar) 22:06 itibariyle boşlukta kalacak ve ancak ertesi gün akşam 20:50 itibariyle Balık burcuna geçecek. Dolayısıyla Pazartesi günü yaşanabilecek aksaklıklar için şimdiden kendinizi hazırlayın demek isterim.

Yarının en önemli astrolojik olgusu aşk, sevgi ve maddi değerler gezegeni Venüs’ün Yengeç’teki hareketini tamamlayarak sabah 07:28 itibariyle Aslan burcunda hareket etmeye başlaması. Yarınki paylaşımlarda Venüs’ün Aslan’daki yolculuğuna birlikte bakarız.

Yarın genel olarak biraz karışık, asabiyete ve anlaşmazlıklara fazlaca enerji harcamamız gereken bir gün bizi bekliyor. Akşam saatlerine kadar meydana gelen açıların hepsi gerginliklere, çatışmalara ve strese işaret ediyor. Yani yarın için özellikle Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burç ve yükselen burçlarının sükunetlerini korumaları, öfkelerini kontrol etmeleri çok önemli ve kıymetli.

Sabah 08:31’de kesinleşen Ay-Mars karşıtlığı, aile içinde özellikle özgürlüklerle, tahakkümle ve gücün kullanımıyla alakalı anlaşmazlıklara işaret ediyor. Tatil günü olması nedeniyle, ailenizle birlikte planlarınız varsa, daha da dikkatli olmalısınız.

14:25’de kesinleşen Ay-Satürn kavuşumu ise yeni baskıların ve kuralların habercisi. Kontrol isteğinin ve baskısının arttığı bu saatlerde de aklı ön planda tutmak, olaylara mantıkla yaklaşmak gerekir.

Akşam üstü 16:17’de bu defa Boğa’da bulunan Uranüs ile Kova burcundaki Ay arasında bir kare açı kesinleşecek. Bu etkileşim beklenmedik çıkışlara, duygusal reaksiyonlara neden olabilir. Bu defa sorunların maddi boyutları da gündemi alabilecektir.

Akşam saatlerinde (22:06) ise Ay son açısını İkizler burcundaki Merkür ile bir üçgen yaparak kesinleştirecek. Bu açı gün içinde yaşanan streslerin ve gerginliklerin akılcı bir iletişim ile dengelenebileceğini, çözümler üretebileceğini gösteriyor.

Yarınınız güzel ve kolay geçsin,


Yorumlar

Popüler Yayınlar