Bu sabah 06:01’de Başak burcuna geçen Ay, yarın ve ertesi gün öğlen saatlerine kadar buradaki hareketine devam edecek.

Ay buradaki hareketi sırasında haritamızda Başak burcunun yönettiği alanları aktive ederek, mükemmeliyet, detaylar ve çalışma gibi konulara odaklanmamızda etkili olacak.

Başak burcunun yönettiği hayat alanlarında her zaman daha dikkatli, çaba harcayan, detaylara önem veren bir yaklaşımımız vardır. Genel olarak bu hayat alanlarını mükemmelleştirmek, daha iyisini yapmak, iyisini-kötüsünü saptamak için sürekli analiz ederiz. Ayrıca Başak burcundaki Ay, kendi duygularımızı analiz etmememize, hatta biraz didiklememize, rasyonalize etmeye çalışmamıza nedendir.

Ay Başak burcundayken tüm Değişken burçlar ve yükselen burçlar duygusal dalgalanmalara, içgüdüsel ve otomatik reaksiyonlara daha yatkınlardır. Aynı şey doğum anında Ay’ı Değişken burçlarda olanlar için de geçerlidir. Başka bir deyişle önce Başak olmakla birlikte doğum haritanızda İkizler, Yay ve Balık tarafından yönetilen hayat alanlarında hareketlilik daha fazla olacaktır.

Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burç ve yükselen burçları Ay’ın bu konumdan olumlu yönde etkilenir. Sanatsal faaliyetler, çocuklarla, arkadaşlarla ve kardeşlerle zaman geçirmek, kısa yolculuklar, seyahat planları yapmak, bol bol okumak bu günlerde mümkün olabilecektir.

Koç, Aslan, Terazi ve Kova burç ve yükselen burçları ise, günlük yaşam, çalışma rutini, ortak ve bireysel maddi konular, sağlık, uyku problemleri ve kronik hastalıklarla ilgili bazı düzenlemeler yapabilirler. Bu alanlarda daha detaylı yaklaşımlarda bulunmak, sorunlara analitik bakmak rahatlatacaktır.


Yorumlar

Popüler Yayınlar