Bu gece 02:34’de aşk, güzellikler ve para sembolizmasını taşıyan Yengeç’deki Venüs ile bolluğu, bereketi, genişleme prensibini ifade eden Balık’daki Jüpiter arasında uyumlu bir açı kesinleşti. Etkisini bugün ve çok hafifleyerek yarın da hissediyor olacağız.

Venüs ve Jüpiter arasında meydana gelen üçgenler, belki de tüm açıların içinde en tercih edilen, en şanslı karşılaşmaların başında gelir. Üstelik de Jüpiter Balık burcunda yükselim halinde olduğu için bu açının pozitif etkilerini katmerli olarak hissedeceğiz.

Tüm duyguların hesapsız-kitapsız paylaşılması, vericilik, maddi-manevi besleyicilik eğilimlerinin son hallerine tanıklık edebiliriz. Sevgi, merhamet, şefkat ve bonkörlük günün teması haline gelebilir. İyimser bir ruh hali, neşe, iyi niyetli yaklaşımlar genel olarak davranışlara hakim olacaktır.

Bu açı doğal olarak önce Yengeç ve Balık burçlarının ilk 5 gününde doğanları, yükselen ye da Ay dereceleri 0-5 derecede olanları, aynı şartlarla Akrep burç, yükselen burç ve Ay burçlarını çok olumlu etkileyecektir.

Ayrıca Boğa, Başak ve Oğlakların da bu derecelerde, Güneş, Ay ve yükselen burç noktaları varsa, sosyal yaşantı, arkadaşlar, kardeşler, aşk, ilişkiler, eğitim-öğretim ve yolculuklarla alakalı pozitif gelişmelere tanıklık etmeleri mümkün olacaktır.

Koç ve Terazi burç ve yükselen burçlarının, aile, toplumsal yaşam, kariyer ve sağlık konularıyla alakalı pozitif gelişmeler yaşama potansiyeli kuvvetlidir.

İkizler ve Yay burç ve yükselen burçlarının da kariyer, aile, toplumsal yaşam, bireysel ve ortak maddi kaynaklarla bağlantılı güzel olasılıklarla karşılaşmaları söz konusu olacaktır.


Yorumlar

Popüler Yayınlar