Aşkın, sanatın, estetik duyarlılığın ve paranın sembolü Venüs bu sabah 07:28 itibariyle Aslan burcuna geçti. 22 Temmuz gecesi Başak burcuna geçinceye kadar buradaki hareketine devam edecek.

Venüs Ateş elementinden Aslan burcunda tüm gösterişiyle, sıcaklığı ve aşkı buram buram yansıtarak fonksiyonel olacaktır. Eğlence hayatının, sanatın, aşkların tam anlamıyla gözler önüne serileceği, tüm şaşaası ve debdebesi ile yaşanacağı günler söz konusu. Bu durum duyguların biraz abartılmasına, kimi zaman dominant yaklaşımlarla sergilenmesine ve yakıcı ilişkilere neden olabilir.

Aslan burcu fark edilmek isteyen, takdir edilmeyi bekleyen ve seven, kendi yaptıklarını nadiren eleştiren bir yapıdadır. Dolayısıyla aşkın gezegeni burada, sorgusuz sualsiz, hiç endişesiz, kendinden emin bir şekilde duyguları sergilememize, sanatsal alanda önemli ve faydalı atılımların yapılmasına sebep olabilecektir. Venüs’ün bu yolculuğu sırasında Mars da Aslan burcunda olduğu için Temmuz ayının özellikle 11.-21. günlerinde kadın-erkek ilişkilerinin gündemi çok meşgul etmesi mümkündür.

Ayrıca maddi konuları ve finansal kaynakları da sembolize eden Venüs, Aslan burcunda bulunduğu sürede harcamaların aşırıya kaçması, lüks tüketimin artması, sanata, mücevherlere ve eğlenceye gereğinden fazla ve sonradan sıkıntı yaratabilecek seviyede bütçe ayrılması söz konusu olabilir. Yanı sıra hem Venüs’ün hem de Mars’ın spekülasyonlarla bağlantılı Aslan’daki yolculuğu ve Uranüs ve Satürn ile yapacakları zorlayıcı açılara, piyasalarda aşırı dalgalanmalara, altın başta olmak üzere tüm değerli maden fiyatlarında instabil grafiklere neden olacaktır.

Venüs’ün bu konumu en fazla Aslan burcunun etkilenmesinde önemli rol oynayacak. Aslan burçları ve yükselen burçları için yeni ilişkilere adım atmak, var olan ilişkinin daha güvenilir ve tatminkar bir hale gelmesi gibi iyicil etkiler görmek mümkün. Ancak ani ve çok hızlı başlayan ilişkilerde biraz temkinli olmakta fayda var. 

Diğer Sabitler, Boğa, Akrep ve Kova burç ve yükselen burçları için, mesleki yaşamda ve aile hayatında, ayrıca ilişki ve ortaklıklarda gelişmelerin ve sevindirici değişimlerin yaşanması olası.

Koç, İkizler, Terazi ve Yay burç ve yükselen burçlarının ise, yaşamlarında, sosyal hayatlarında canlanma olması söz konusu. Bu burçlar için yeni sanatsal ve yaratıcı faaliyetlerin başlaması, çocuklarla alakalı iyi gelişmeler, farklı ve tatmin edici dostlukların kurulması Venüs-Aslan döneminin en belirgin tezahürleridir.

Yengeç, Başak, Oğlak ve Balık burç ve yükselen burçlarının da hayatında maddi konularda, ortaklı mallarda ve sağlık konularında güzellikler olacaktır. “Küçük Şans” gezegeni olarak bilinen Venüs bu alanda yapılacak düzeltmeler ve düzenlemeler için olanakların bulunmasına yardımcı olacaktır.


Yorumlar

Popüler Yayınlar