Yarın (17 Mayıs Pazartesi) sabah 09:21’de Yengeç burcunda boşlukta kalmaya başlayan Ay, 15:43’de Aslan burcundaki hareketine başlayacak.

Günün ilk açısı bu gece 01:43’de Ay ve Neptün arasında kesinleşecek uyumlu açı. Eğer bu saatlerde uyanıksanız, daha duygusal, daha şefkatli ruhsal değerlerinizle bağlarınızın gündemde olduğu anlar yaşayabilirsiniz. Uykuda iseniz, rüyalarınız çok daha anlamlı ve derin içerikli olabilir.

Sabah saatlerinde (09:06) Boğa’daki Güneş ile Yengeç’deki Ay arasında kesinleşecek altmışlık açı ise, günün güzel başlamasında, yüksek enerjiyle haftayı karşılamamızda fayda sağlayacaktır. Ancak hemen arkasından (09:24) gelen Ay-Pluto karşıtlığı dengelerin biraz bozulmasına, manipülatif ve gücü göstermek isteyen, tahakküme açıklık getiren bir halin ortaya çıkmasına neden olabilir.

Öğlen saatlerine kadar devam edecek bu etki 11:46’da Güneş ve Pluto arasında kesinleşen uyumlu açı ile sonlanacak. Bu açının ertesi gün de hafifleyerek devam edecek etkilerine yarın birlikte bakarız.

Yarınınız güzel geçsin,

Yorumlar

Popüler Yayınlar