Dün öğleden sonra İkizler burcuna geçen Ay bugün ve yarın öğlen saatlerine kadar buradaki hareketine devam edecek. Bir bayram gününde Ay’ın bu konumda olması aslında çok da tercih edilir bir durum. Çünkü Ay akşama bir de iletişimi sembolize eden Merkür ile kavuşum yapacak. İkizler neşeli tavırları, şakaları ve çocuksuluğu ile tanınır. Bu zor zamanlarda duyguların biraz pozitif olması, şenlenmesi, bol bol sohbet, belki şakalar hepimize çok iyi gelecektir.

Bayram tatilini de kullanarak, yeni bir şeyler öğrenmek, bol bol okumak, güzel filmler seyretmek ve sohbetlerle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Yakınlarınızla yapacağınız konuşmalar da keyfinizin daha iyi olmasında etkili olacaktır.

Ay İkizler’de olduğu zaman, önce İkizler olmak üzere, Başak, Yay ve Balık burç ve yükselen burçları aile, ev yaşantısı, ikili ilişkiler alanında daha aktif olurlar.

Koç, Aslan, Terazi ve Kova burç ve yükselen burçları için gerçekten de çok rahat geçen, eğlenceli, sosyal yaşamın hareketlendiği, çocuklara, arkadaşlara ve kardeşlere zaman ayırmanın mümkün olduğu günlerdir.

Boğa, Yengeç, Akrep ve Oğlak burç ve yükselen burçlarının gündeminde para, maddi kaynaklar ve sağlık olur. Bu alanda yaşadıkları aksaklıkları ve eksiklikleri telafi etmek için çok uygun günlerdir.


Yorumlar

Popüler Yayınlar