Dün gece sabaha (01:40) karşı birbirine çok benzeyen iki gezegen, Venüs ve Neptün arasında Balık ve Boğa burçlarında bir altmışlık meydana geldi. Etkilerini dün yavaştan hissetmeye başladığımız bu açı bugün ve yarın da azalarak gösterecek. Bu açının asıl başlangıç tarihi, yani ana temanın ortaya çıkışı Mart ayının ortalarına dayanıyor. Eğer o tarihlerde, duygusal ilişkilerle alakalı bir gelişme, estetik konularda ya da sanat ve yaratıcılık gerektiren konularda bir başlangıç yaşadıysanız, bugün kesinleşen bu açı sizler için daha önemli.

Bu açı duyguların, değer verdiğimiz alanlardaki yaklaşımlarımızın, daha net anlaşılması, hatta somut bir hale dönüşerek tezahürünü görmemiz için bize fırsatlar getirecek bir etkileşim. Açının etkisi altında yaratıcılığınızın yükseldiğini, romantizm ve duygusal paylaşım ihtiyacınızın arttığını hissedebilirsiniz. İşin güzel yanı bu ihtiyaçlarınıza cevap bulabileceğiniz, karşılık alabileceğiniz günlerde de olduğunuzu söylemek isterim.

Sevdiğiniz ve sizin için özel değer taşıyan kişilerle kıymetli anlar yaratmak için son derece uygun günlerdir. Özellikle burcu ve yükselen burcu, Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak ve Balık olanların daha yoğun ve olumlu etkilenmesi söz konusu olacaktır. Koç, İkizler, Yay ve Kova burç ve yükselen burçları kırdıkları kalpleri tamir etmek, af dilemek için fırsatlar yakalayabilirler. Ayrıca maddi konularda, ev hayatında ve aile ilişkilerinde rahatlatıcı gelişmeler yaşayabilirler.

Günün diğer önemli açısı ise Boğa’daki Merkür ve Kova’daki Jüpiter arasında meydana gelen kare açı. Bu açının da temeli aslında Mart ayının başlarında atıldı. Açının etkilerini bugün hissedeceğiz, yarın çok zayıflamış olacak. Merkür-Jüpiter karesi özellikle maddi konularla, eğitimle ya da sanatla alakalı oluşan fikirlerin daha geniş bir perspektiften ele alınabileceğine, bazı streslere ve çatışmalara rağmen, somut sonuçların elde edilebileceğine işaret eder. Ancak burada detayların atlanması, maddi çıkarlara öncelik vererek hataların yapılması riski de her zaman vardır. Dolayısıyla iletişimde, finansal kararlarda, eğitimde vereceğiniz kararlarda dikkatli yaklaşımlar fayda sağlayacaktır.


Yorumlar

Popüler Yayınlar