Bugün sabaha karşı Oğlak burcuna geçen Ay yarın da (29 Mayıs Cumartesi) buradaki hareketine devam edecek. Yarınki paylaşımlarda Ay’ın Oğlak burcundaki hallerine birlikte bakarız. Bu gece 01:23’de kesinleşen Ay-Uranüs uyumlu açısı, olumlu ama sıra dışı bazı duyguların ortaya çıkmasına, uyanıksanız, kuvvetli duygusal aktarımlara işaret ediyor.

Sabah erken saatlerde (08:14) ise Merkür ve Venüs arasında İkizler burcunda bir kavuşum kesinleşecek. Nisan ayının sonunda da Merkür-Venüs arasında bir kavuşum meydana gelmişti. Bu defa İkizler’de kesinleşen bu kavuşum kuvvetli ve zarif bir iletişime, verimli pazarlık fırsatlarına işaret ediyor.

Bu güzel açıdan önce İkizler, sonra Başak, Yay ve Balık burç ve yükselen burçları kariyer, aile yaşantısı, kişisel gelişim ve ikili ilişkilerde olumlu şekilde etkileneceklerdir. Terazi ve Kova burç ve yükselen burçları için yaratıcı ve öğrenimle ilgili alanlarda, Boğa ve Akrep burç ve yükselen burçları için maddi konularda, Yengeç ve Oğlak burç ve yükselen burçları sağlık ve çalışma alanında, Aslan ve Koç burç ve yükselen burçları ise sosyal bağlantılarında ve iletişimde olumlu fırsatlar yakalayabilirler.

Gün içinde sakin olan gökyüzü akşam üstü (17:37) kesinleşen Ay-Mars karşıtlığı ile hareketlenecek. Oğlak-Yengeç aksında meydana gelen bu karşılaşma, özellikle bu burçları ve Terazi ve Koç burç ve yükselen burçlarının biraz gerilmesine neden olabilir. Duyguların net bir şekilde aktarılamaması, öfkenin ve negativitenin ortaya konamaması içsel çatışmalara ve duygusal boşalmalara neden olabilir.

Arkasından 19:14’de kesinleşen Ay-Neptün altmışlığı biraz daha ılımlı, anlayışın yükseleceği saatlere işaret ediyor.

Yarınınız güzel geçsin,

Yorumlar

Popüler Yayınlar