Bugün olduğu gibi yarın(16 Mayıs Pazar) da Ay Yengeç burcundaki hareketine devam edecek.

Sabaha karşı 03:36’da Ay ve Uranüs arasında altmışlık bir açı kesinleşecek. uyku saatleri olması nedeniyle yoğun olarak hissetmeyebiliriz. Ancak uyanık olanların kendilerini duygusal olarak aktif, çok farklı şeyler hissederken bulmaları da olasıdır.

Yarın sabah erken saatlerde (08:07) ise Yengeç burcunda Ay ve Mars arasındaki kavuşum kesinleşecek. Bu kavuşum genel olarak bakıldığında pek de olumlu kabul edilmez. Yengeç’in içe dönük, kırılgan yapısı, bazı duygusal patlamaların, aile içi anlaşmazlıkların, çatışmaların yaşanabileceğine işaret ediyor.

Açının etkisi çok uzun sürmeyeceği için reaksiyonlarımızı kontrol etmeye çalışmak, duygularımıza hakim olmak kalıcı hasarlardan korunmamıza yardımcı olacaktır. Zaten bu günlerde Yengeç burçlarının 2.haftasında doğanların ve yükselen burçları veya Ay burçları 11-15 derece Yengeç olanların daha kontrollü olmaları fayda sağlayacaktır. Aynı şekilde diğer Öncü burçlar Koç, Terazi ve Oğlak için de öfke kontrolü, telaş ve çabuk karar alma konusunda dikkatli olmak yararlı olur.

Yarınınız güzel geçsin,


Yorumlar

Popüler Yayınlar